Tata i kćer

Filip Brkić: Posljednji dani s Barbarom prije rastanka

Sportski komentator, voditelj i urednik na RTL televiziji, Filip Brkić, ovog ljeta ne odvaja se od svoje bebice Barbare - želi je što bolje upoznati i nauživati se sretnih dana s njom i suprugom, jer njegove dvije ljubavi zagrebačku adresu na duže razdoblje mijenjaju - španjolskom

Posebno su dragocjeni ovi ljetni dani za oca Filipa Brkića i njegovu petomjesečnu kćer Barbaru, ali i, naravno, suprugu i majku Ivu Brkić. Uskoro, naime, slijedi rastanak! Filip je prije nekoliko dana svoje dvije najdraže osobe na svijetu otpratio u Španjolsku gdje će živjeti neko duže razdoblje jer je Iva potpisala jednogodišnji ugovor sa španjolskim prvoligašem IDK Gipuzkoa. S njom će u gradu San Sebastian živjeti i Barbara, a Filip se vraća kući.

Ovu tešku obiteljsku odluku Filip Brkić je objasnio početkom srpnja magazin Gloria:

- Bit će to velika stvar za sve nas, ali tako smo zajedno odlučili. Nije bilo lako, no stvari smo postavili vrlo jednostavno: Iva ima 31 godinu i pretpostavljamo da na vrhunskoj razini može igrati još tri-četiri sezone. A opet, klub iz San Sebastiana je inzistirao na njoj i pokazao veliko poštovanje. Pozvali su je dok je još bila trudna, a ugovor je potpisan nekoliko tjedana nakon porođaja - objasnio je Filip Brkić za magazin Gloria, dodajući kako se naviknuo na razdvojenost od supruge jer je donedavno igrala za najveći ženski mađarski klub Sopron iz istoimenog grada, do kojeg bi iz Zagreba stigao za tri sata. Sad će mu biti znatno teže jer će čak dvije najdraže žene biti daleko od njega - i to gotovo 2000 kilometara daleko.

Filip Brkić ovih dana objavljuje nježne fotografije s kćerkicom koju ne ispušta iz ruku tijekom šetnji u novome gradu:

zagreb 14.06.2017
Filip supruga Iva i kcerka Barbara
foto vedran peteh
Vedran Peteh
Filip Brkić, Iva i Barbara Brkić

Linker
19. travanj 2024 01:59