DARA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Bježi od odgovornosti

Filmska zvijezda daleko je od oca iz snova: Najmlađu kćer s trećom ženom nikada nije upoznao niti želi

Iako se u filmovima odlično snalazi u ulogama oca, u privatnom životu glumac Owen Wilson bježi od odgovornosti. Malenu Lylu, koju je dobio s bivšom djevojkom, nikada nije upoznao, a čini se kako to niti ne želi.

Varunie Vonsvirates (35), bivša partnerica Owena Wilsona (50), optužila je glumca da se uopće ne trudi naći vremena kako bi upoznao svoju jednogodišnju kćer Lylu. Naime, Varunie je malenu rodila u listopadu 2018., a prije poroda pozvala je Owena da se odazove na test očinstva. Utvrdilo se da je on doista otac nerođene djevojčice.

From L to R: Owen Wilson as
U filmu ‘Čudo’ s Owenom Wilsonom, Jacobom Tremblayem i Julijom Roberts

Kako je Varunie otkrila za strane medije, Owen kćeri pomaže financijski, ali kao otac uopće nije involviran u njezin život. "Owen nikada nije upoznao Lylu. Nikada. Lyla treba oca. Zbilja je ironično kako Owen u filmovima glumi tatice, a nije upoznao vlastitu kći", kazala je Varunie. Poduzetnica i glumac bili su zajedno oko pet godina, no nikada se nisu vjenčali. Kako su otkrili neki izvori, Owen je na sudu rekao kako ne želi skrbništvo nad Lylom niti je želi posjećivati.

EXCLUSIVE: Owen Wilson spending time with his son on a rainy day.

 ***SPECIAL INSTRUCTIONS*** Please pixelate children's faces before publication.***.
15 Jan 2019, Image: 407678200, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: MEGA / Mega Agency / Profimedia
MEGA / Mega Agency / Profimedia
Owen s jednim od sinova

Na pitanje ima li poruku za svog bivšeg dečka, Varunie je bila jasna: "Mislim da bi stvarno trebao vidjeti svoju kćer, predivna je, ne znaš što propuštaš. Ista je ti", poručila je Varunie Owenu. Uz Lylu Owen ima dva sina iz prošlih veza, s Jade Duell dobio je sina Forda (8), a s privatnom trenericom Caroline Lindqvist sina Finna (5), s kojima redovito provodi vrijeme.

Linker
25. travanj 2024 03:25