Matej Dokić
KAKAV HIT!

Fotografija Dušana Bućana s novog putovanja sve je baš dobro nasmijala: U dobrom društvu...

Glumac zagrebačkog HNK Dušan Bućan s još jednog od njegovih pustolovnih putovanja uspio je uhvatiti fotku iz snova - a komentari na nju su urnebesni.

Dušan Bućan s djevojkom Sarom Hdaghom i prijateljima trenutno uživa na odmoru odmor u Maroko. "Koze i ja", napisao je Dušan pozirajući s čak pet koza na drvetu. Njegova fotografija je najlegendarnija uspomena s novog putovanja, a ona je mnogima popravila dan.

Poznati glumac koji obožava putovanja i avanture - tako se odvažio na putovanje s putopiscem Borisom Veličanom na konju. Jahali su do Crnog mora. Put je bio dugačak 1300 kilometara. Krenuo su u lipnju, a njihov hrabri pothvat snimljen je kao putopisni serijal za HRT, koji će uskoro biti emitiran.

Boris Velican i Dusan Bucan
Udruga za terapijsko i rekreativno jahanje Fala
Zagreb
Fotograf Matej Dokic 050619
Matej Dokic
Boris Veličan i Dušan Bućan

- Za mene je ovaj put ostvarenje dječačkog sna jer obožavam jahati. Do sada mi je najduža ruta na konju bila od Korduna do otoka Krka pa će ovo biti pravi izazov - rekao je Bućan za Gloriju, koji se prije devet godina preselio iz rodnog Zagreba na ranč, gdje ima tri konja, u kordunskom selu Golinja. Bućan je u intervju naglasio da ne može bez maštanja, a nikad ga ne drži mjesto.

"Često razmišljam kako bih odletio na Mars, zaronio u Marijansku brazdu, izmislio lijek protiv raka, jahao na devi u pustinji... Malo toga je ostvarivo, ali veseli. Mašta me pokreće kroz život", rekao je i dodao da kod sebe ne voli svoju nestrpljivost.

"Znam da je moje postojanje na planetu Zemlji ograničeno i želim to vrijeme maksimalno iskoristiti, zato u nekim situacijama precjenjujem svoje vještine i iskustvo. Primjerice, u mladosti sam padao s konja, slomio obje potkoljenice i imao nekoliko potresa mozga. Bio sam previše samouvjeren da mogu sve što poželim".

Linker
24. travanj 2024 22:02