NJEGOVA SRODNA DUŠA

Fotografija govori više od riječi: 'Na dan našeg vjenčanja nije prestajala plakati'

Na treću godišnjicu braka irski je pjevač sa svima podijelio fotografiju s kojom njegova supruga vjerojatno nije najsretnija jer je uhvaćena u trenutku kada nije mogla zaustaviti suze.

Prošle su tri godine otkako su se pjevač Ronan Keating i njegova Storm vjenčali u pitoresknom East Lothianu u Škotskoj, a upravo je na treću godišnjicu irski glazbenik otkrio simpatičan detalj sa svadbe.

Crno-bijela fotografija, jedna od rijetkih koje su objavili, pokazuje sve: on opušten i s osmijehom na licu sjedi pokraj svoje najdraže koja ne može zadržati suze. Naravno, iza njezinog plača skriva se dirljivi trenutak.

- Suze na vjenčanju kao da je znala što je očekuje u životu samnom. Šalim se. Zapravo se radi o dirljivom govoru moje kćeri Missys na taj savršen dan - otkrio je Ronan i nakon toga nastavio s posvetom svojoj supruzi.

- Ovo su bile tri krasne godine. Svaki dan mi vratiš osmijeh na lice, čak i kada su oni najteži, iako ih nismo imali mnogo. Ti si moje srce i duša i svaki je dan s tobom blagoslov. Ne želim provesti ni trenutak bez tebe. Život ne može biti savršeniji pokraj Jacka, Missy, Ali i našeg Coopera. Volim te. Sretna godišnjica, ljubavi - napisao je poznati pjevač koji je u svoj drugi brak uplovio s troje djece koje je dobio s prvom suprugom Yvonne Connolly, dok su Storm i on lani dobili sina Coopera.

Linker
20. travanj 2024 04:30