Princeza Charlotte i princ Louise
 Twitter
LJubav je u palači

Fotografija princeze Charlotte i princa Louisa topi i najledenija srca

Princ William i Kate Middleton već danima slave u Kensigtonskoj palači gdje im ne prestaju pristizati gosti. Kako bi se zahvalili javnosti na podršci ponosna mama napravila je fenomenalne fotografije slavljenice Charlotte i malenog princa.

Kensingtonska palača objavila je prve fotografiju princa Louisa koje je snimila ponosna vojvotkinja od Cambridgea Kate Middleton.

Na Twitteru uz fotografije koje su oduševile svijet obratili su se javnosti.

'Vojvoda i Vojvotkinja od Cambridgea s velikim veseljem objavljuju fotografiju princeze Charlotte i princa Louisa iz njihovog doma.', stoji uz dodatno objašnjenje kada su fotografije snimljene.

Fotografija na kojoj princeza Charlotte pažljivo drži malog princa i ljubi najmlađeg člana obitelji učinjena je 2. svibnja na rođendan neodoljive princeze.

Fotografija malenog princa koji zamišljeno gleda u daljinu snimljena je 26. travnja, tri dan nakon što je izašao iz bolnice.

'Njihova kraljevska veličanstva zahvaljuju svima na ljubaznim čestitkama koje su primili nakon rođenja sina Louisa i zbog trećeg rođendana princeze Charlotte', dodali su ponosni roditelji.

Linker
19. travanj 2024 12:38