Vasquez-Max Lopes / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
imaju razloga za sreću

Fotografije su otkrile sretnu vijest: Spojila ih je vjera, a sad iščekuju prinovu

Nakon razvoda s glumicom Annom Faris, koji je uslijedio nakon devet godina braka glumačka zvijezda Chris Pratt pronašao je novu ljubav s kćeri Arnolda Schwarzeneggera, Katherine.

Nakon razvoda s glumicom Annom Faris, koji je uslijedio nakon devet godina braka glumačka zvijezda Chris Pratt pronašao je novu ljubav s kćeri Arnolda Schwarzeneggera, Katherine.

Da su odmah znali da je riječ o pravoj ljubavi govori činjenica da su se zaručili već u siječnju 2019., da bi samo pet mjeseci kasnije svoju vezu i ozakonili u Montecitu.

Montecito, CA  - Just married! Newlywed couple Chris Pratt and Katherine Schwarzenegger seen departing after their wedding ceremony at San Ysidro Ranch in Montecito.

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 445047828, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA

Izvori blisku paru u razgovoru za američki magazin People potvrdili su glasine o dolasku prinove, koje su dodatno potaknule nedavne fotografije na kojima je Katherine Schwarzenegger u društvu supruga nosila široku trenirku, zbog koje su brojni zaključili kako krije već vidljivi trudnički trbuščić.
Lijep i sunčan dan iskoristili su za vožnju biciklom, a brižni suprug stalno je pogledao kako ide njegovoj supruzi.

Santa Monica, CA  - Pregnant Katherine Schwarzenegger goes on bike ride with Chris Pratt and dad Arnold Schwarzenegger

BACKGRID USA 26 APRIL 2020, Image: 515297122, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Vasquez-Max Lopes / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Vasquez-Max Lopes / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Par je spojila predana vjera u Boga - on je pentekostalac, dok je ona odgojena katolički, a oboje često govore o tome kako su religiozni i dijele citate kojima oboje daju do znanja da im je religija vrlo važan dio života.

22 April 2019 - Los Angeles, California - Katherine Schwarzenegger, Chris Pratt. Marvel Studios'
Profimedia, ADMedia
Chris Pratt i Katherine Schwarzenegger u travnju ove godine

O tome koliko mu je kršćanstvo važno, slavni je glumac progovorio u prošlogodišnjem intervjuu za Vanity Fair naglasivši da mu je vjera, koju je pronašao u tinejdžerskim godinama, zaokrenula život. Ipak, na početku svoje karijere nije mnogo govorio o tome - sve dok se prije pet godina nije susreo s teškim životnim trenutkom. Naime, tada je rođen njegov sin Jack kojeg je dobio s Annom Faris. On je rođen devet tjedana ranije s manje od dva kilograma zbog čega je mjesec dana proveo na intenzivnoj njezi.

Chris je nakon tog teškog iskustva i sretnog završetka počeo sve više govoriti o svojoj vjeri i o tome da mu je molitva najviše pomogla da izdrži to razdoblje. Ipak, posvećenost vjeri ga je naposljetku odvela u drugom smjeru te su njegovi snažni vjerski stavovi bili jedan od razloga za razvod od Anne Faris.

Pročitajte i:


Nakon razvoda oboje pronašli sreću: On se oženio prije nekoliko mjeseci, a sada se i ona hvali prstenom

Svadba za pamćenje: Poznati par vjenčao se nakon manje od godinu dana veze

Chris Pratt: 'Nije bilo lako zamoliti Schwarzeneggera za ruku njegove kćeri'

Linker
25. travanj 2024 23:31