Instagram
NEUMORNI MLADENCI

Franka Batelić i večer prije vjenčanja zablistala u bijelom

Nakon višednevnog sljavlja zbog uspjeha na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji, reprezentativac Vedran Ćorluka samo nastavlja niz - ali ovog puta zbog vlastitog vjenčanja.

Šest godina veze danas će pjevačica Franka Batelić i nogometaš Vedran Ćorluka okruniti brakom u istarskom gradiću Bale, ali čini se kako par pred vjenčanje nema nikakvu tremu - večer prije zabavljali su se s prijateljima na imanju Meneghetti u Istri, gdje će večeras nastaviti sa slavljem.

Na večeru prije vjenčanja par je stigao u ležernim kombinacijama, ali Franka je - kao buduća mladenka - zablistala u bijelom kombinezonu s potpisom modnog dvojca eNVy room. Fotografija na kojoj poziraju uz oldtimer u nekoliko je sati dobila gotovo 50 tisuća lajkova, između ostalog i zbog pitanja koje je Ćorluka postavio Franki: "Bejbs, jesi li spremna?".

A da je on spreman zna već neko vrijeme: nogometni reprezentativac je još prije pet godina u jednom od intervjua izjavio da je u njoj pronašao sve ono što bi svakom muškarcu poželio da pronađe.

Linker
16. travanj 2024 12:41