Instagram
Stalno putuju

Franka Batelić i Vedran Ćorluka zaljubljeni kao prvog dana

Hrvatski nogometni reprezentativac i njegova odabranica pravi su svjetski putnici. Osim što godišnje nebrojeno mnogo puta zrakoplovom prelete relaciju Zagreb-Moskva i obrnuto, za odmor najčešće biraju europske destinacije od kojih je posljednja - London.

U glavnom gradu Velike Britanije nogometaš Vedran Ćorluka (31) i glazbenica Franka Batelić (25) odlučili su provesti prve dane listopada. I dok njegovi kolege iz reprezentacije trenutno treniraju u metropoli, sportaš još nije odlučio hoće li im se pridružiti na terenu. Naime, još se uvijek oporavlja od ozljede Ahilove tetive, zbog koje je bio podvrgnut operaciji, no od nogometa ne može pobjeći ni na odmoru.

Na svojem je Instagram profilu prije nekoliko dana podijelio kako izgleda njegov idealan dan - koji ne uključuje djevojku Franku! S prijateljem se, naime, zaputio na stadion Stamford Bridge na kojem je uživao u utakmici između engleskih prvoligaša Chelseaja i Manchester Cityja.

A post shared by Stefani Vozila (@stefach) on

I dok Ćorluka pozorno prati tekme, glazbenica u britanskoj prijestolnici gušta u druženju sa srednjoškolskom prijateljicom Stefani Vozila. Skladan par i prijateljica uživali su u šetnji londonskim Hyde Parkom, a sportaš nije odolio s obožavateljima podijeliti kakve zgodne dame ima u svojem zagrljaju. Ispod fotografije na kojoj se prijatelji smiju od uha do uha stavio je i zabavan hashtag - "cure iz Istre i frajer iz Bosne".

Obožavatelji putovanja u 5 su godina veze posjetili brojne svjetske lokacije poput Sjedinjenih Američkih Država, Grčke i Južnoafričke Republike, a s njima često putuje i četveronožni ljubimac pasmine shiba inu Oskar.

Linker
19. travanj 2024 01:09