promo
prava gozba

Franka Batelić otkriva nam obiteljsku tradiciju za Božić i priznaje: 'Darovi mi više nisu važni jer čekam najdraži do sada'

Nakon pjesme "Sve dok sanjaš" pjevačica Franka Batelić priredila je još jedno iznenađenje. Pjesma "Samo s tobom meni Božić je" — topla, emotivna pjesma koja nosi duh nadolazećih blagdana. Pjesma je doživjela premijeru na You Tubeu, a samo za nas je otkrila što je na meniju njezine blagdanske gozbe, kakva sjećanja ima na Božić i otkrila nam je da su njezin suprug Vedran i ona već odabrali ime za svog mališana...

Franki Batelić (27) Božić stiže nešto ranije. Snimila je božićni singl i spot koji je zamislila kao svojevrsni glazbeni božićni poklon svojim obožavateljima, a zna se da se trudnici sve želje moraju ispuniti. Glazbu i aranžman pjesme "Samo s tobom meni Božić je'' potpisuje Branimir Mihaljević, a tekst Željko Pavičić što je isto tako ima posebnu simboliku. Naime, isti dvojac napisao je emotivnu pjesme Olivera Dragojevića ''Prije sna'', koja ima posebno mjesto u njezinom srcu. Posebnu atmosferu u pjesmi donio je i jedan od najboljih europskih saksofonista, Porinom nagrađivan Igor Geržina, ali i Ante Gelo koji joj je jako drag.

Koliko se veseliš nadolazećim blagdanima?

- Zaista volim ovo doba godine! Priznajem, ta sveprisutna čarolija blagdana začara i mene. Obožavam slušati pjesme božićnog ugođaja i dok je vani hladno, ukrašavati bor i čekati da nona spremi večeru. A naš Božić će ove godine biti najposebniji do sada!

promo

Ove godine te groznica ulovila i malo ranije, koja najranija sjećanja imaš na blagdane?

- Sva sjećanja koja imam vezana uz djetinjstvo i Božić su razlog zašto toliko volim ovo doba godine. Cijela uža i šira obitelj na okupu kod nas doma u Istri, zajedničko otvaranje poklona i bez obzira na stvaran svijet oko nas, u tom trenutku postoji samo ljubav, svojevrstan spokoj, smijeh i zajedništvo. U tome je ljepota blagdana!

promo

Mora li biti gozba kod tebe za Božić? Što se tradicionalno nalazi na vašem stolu?

- Nona Silvana je oduvijek zadužena za božićne gozbe i tu se nađe svega, a možda je posebno zanimljivo - tradicionalno istarsko jelo - krafi sa sirom i grožđicama i teletinom. I naravno, nezaobilazne fritule.

promo

Otvaraš li poklone i prije ponoći?

- Sada se fokus mojih Božića naravno promijenio i više pokloni nisu u prvom planu. Blagdane će provesti u krugu obitelji i iščekivanju najdražeg poklona do sada!

promo

Ispunjavaš li si sve trudničke želje?
- Da. Ionako baš i nemam neke lude želje.

Jeste li već odabrali ime za sina ili imate samo prijedloge?
- Znamo kako će se mališan zvati, ali ne bismo još otkrivali. :-)

Linker
25. travanj 2024 10:52