vedran peteh
Na jelovniku je prava gozba

Franka Batelić se pohvalila: 'Dobila sam najbolji rođendanski poklon'

Franka Batelić svoj poseban dan provodi tamo gdje je sve po njezinom! Lijepa Istrijanka 27. rođendan slavi kod kuće u Istri, a tamo je ostvarila i želju.

Pjevačica Franka Batelić odavno je našla svoje mjesto pod suncem. Iako duže vrijeme živi na više adresa - u Zagrebu i Moskvi, najsretnija je kad je u svojoj rodnoj Istri. Provjereni recept za punjenje baterija je da bude okružena svojim voljenima i gušta u provjerenim delicijama nonine kuhinje. Baš zato što se tamo najbolje osjeća, upravo je u rodnom gradu odlučila snimiti spot za pjesmu "Ljubav ništa više".

instagram

U spotu za novu pjesmu ulogu je našao i njezin kućni ljubimac Oskar koji dijeli sa slavnim suprugom Vedranom Ćorlukom i njezina sestrična Iskra koju obožava.

"Ovo mi je najbolji rođendanski poklon! Snimali smo spot za novu pjesmu u mom Labinu, s mojom ekipom, prijateljima, obitelji, suradnicima... Neopisivo! Jedva čekam da sve vidite", rekla je Franka koju za rođendan čeka prava gozba. Na stolu će se naći njezina omiljena spiza - škampi na buzaru i fuži s tartufima. Nedavno je njihov Oskar bio na otvorenju novog luksuznog hotela Grand park gdje su ljubimci na četiri noge itekako dobrodošli.

Ove godine Franka i Vedran će u srpnju proslaviti prvu godišnjicu braka. Vjenčali su se u crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije Sv. Elizabete u Balama nakon šest godina veze, a na slavlju koje je bilo organizirano na stanciji Meneghetti pjevao je Tony Cetinski.

Pred kamerama našeg Speed dateu Franka je, podsjetimo se, progovorila na ruskom jeziku, otkrila tko u bračnim vodama ujutro priprema kavu - ona ili Vedran, osjeća li se s Oskarom zaštićeno i kakav odnos ima sa svekrvom Anđom...


Linker
11. travanj 2024 23:45