Ana Mihalić
Slavi se

Franka i Ćorluka slave! Evo što je poručila čovjeku svog života

Pjevačica Franka Batelić na posebno neodoljiv način čestitala je rođendan svom suprugu Vedranu koji joj je velika potpora u svemu što radi.

'Danas je mom čovjeku ročkas! Veki, imam feeling da je ovo tvoja godina! Vole te Franka i Oski, punooo!', napisala je pjevačica Franka Batelić i tako javno i s neodoljivom fotografijom pokazala tko su dva najvažnija muškarca u životu. Bivši reprezentativac Vedran Ćorluka slavi 33. rođendan, a najslađa čestitka stigla mu je na Instagramu od njegove predivne supruge Franke koja je u prošloj godini objavila album, a i našla mir u privatnom životu.

Vedran i Franka upoznali su se na Zrću, a svoju romansu nastavili su u Moskvi zbog nogometaševog angažmana u klubu Lokomotiv.

Supružnici su međusobno velika podrška, a ona uvijek govori o tome koliko joj je Vedran životni oslonac i jedan od glavnih inicijatora njezina povratka na glazbenu scenu. Bivši hrvatski reprezentativac cijelo ju je vrijeme poticao da se nastavi baviti onime što je ispunjava.

Par se vjenčao u Istri nakon šest godina skladne romantične veze. Slavlje je bilo na čarobnom Meneghetti imanju, a za glazbeni dio događaja iz snova pobrinuo se Toni Cetinski.

Bale, 210718.
Pjevacica Franka Batelic i nogometas Vedran Corluka izmijenili su danas vjencane zavjete u crkvi sv. Petra u malom istarskom gradu Bale.
Na fotografiji: Vedran Corluka i Franka Batelic.
Foto: Goran Sebelić  / CROPIX
Goran Sebelić / CROPIX / CROPIX

Bale, 210718.
Pjevacica Franka Batelic i nogometas Vedran Corluka izmijenili su danas vjencane zavjete u crkvi sv. Petra u malom istarskom gradu Bale.
Na fotografiji: Vedran Corluka i Franka Batelic.
Foto: Goran Sebelic  / CROPIX
Goran Šebelić / CROPIX
Franka Batelić i suprug Vedran Ćorluka na dan vjenčanja u Balama u Istri, 21. srpnja 2018. godine

'S dvije godine sam pred televizorom i daljinskim upravljačem umjesto mikrofona imitirala Tonija Cetinskog kad nas je predstavljao s 'Nek' ti bude ljubav sva' i mami i tati govorila da ću tako i ja kad narastem', izjavila je Franka ranije.

Linker
19. travanj 2024 20:02