Instagram
Prve reakcije

Franka je dala sve od sebe: 'Naježila sam se od komentara!'

Franka Batelić odradila je prvu službenu probu za Eurosong i mnoge koji su sumnjali u njezinu izvedbu uvjerila da ima glas, stas, stav i odličnu pjesmu koja bi nas, unatoč dosadašnjim ne baš optimističnim prognozama, mogla dovesti na visoko mjesto na ovogodišnjem Eurosongu.

Hrvatska pjevačica Franka Batelić već je dva dana u Lisabonu, portugalskom glavnom gradu koji će ove godine, od 8. do 12. svibnja, biti domaćin europskog glazbenog natjecanja Eurosong.

Franka je u ponedjeljak odradila prvu probu za svoj nastup s autorskom pjesmom 'Crazy'. 'Moćno', 'Franka je odlična, sretno', 'Wow, zašto je Hrvatska bila tako podcijenjena ove godine?', 'Koji glas i nastup'... glase neki od komentara ispod YouTube videa Frankina nastupa s prve probe Pljuska je to svima koji su sve do sada na kladionicama Franku vidjeli među posljednjih deset natjecatelja!.

Nakon press konferencije oglasila se i sama Franka. 'Prva proba je gotova, prva presica je prošla, ja sam presretna. Drago mi je što se ljudima sviđala prva proba, postavljali su puno pitanja, sviđa im se što sam sama na pozornici, drago mi je što su ljudi shvatili ovu našu priču. Naježila sam se od divnih komentara, bilo je teških razdoblja iza nas, ali ovo je dobar vjetar u leđa', rekla je Franka nakon probe za Eurosong.hr.

Linker
16. travanj 2024 23:24