Ana Mihalić
A SAD NA MEDENI MJESEC

Franka slavila uz mamu, Vedrana i njegove roditelje: Ovo je najbolja godina našeg života

Prava obiteljska atmosfera vladala je zagrebačkim Hugo's barom na Jarunu gdje je Franka Batelić slavila izlazak debitantskog albuma sa svojim najdražima.

Pjevačica Franka Batelić blistala je u odijelu broje ciklame uz supruga Vedrana, majku Ingrid, brata Nikolu, svekra Jozu i svekrvu Anđu koji su s posebnim ponosom uživali u njezinom mini koncertu. Među gostima su bili svi oni koji su joj u karijeri dali potporu. Prijatelji, suradnici i kolege, posebno emotivno su gledali raspoloženu domaćicu na stageu. Indira Levak stigla je s poklonima uz supruga Miroslava, u publici su bili poznati dvojac Envy Room, Nikica Ivančević i Vjeko Franetović, Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić poznatiji kao Elfsi, Igor Barberić, Nives Zeljković, Sementa Rajhard, Damir Kedžo, Željko Bebek, Antonija Šola, Vanja Halilović i mnogi drugi.

 Franka Batelic promocija novog albuma S tobom, 17122018, foto: Ana Mihalic
Ana Mihalic
 mama Ingrid, brat Nikola,  Franka Batelic promocija novog albuma S tobom, 17122018, foto: Ana Mihalic
mama Ingrid, brat Nikola, Franka Batelić


 Vedran Corluka, Franka Batelic promocija novog albuma S tobom, 17122018, foto: Ana Mihalic
Ana Mihalić

Ponajviše ponosan na svoju dragu suprugu bio je viceprvak Vedran Ćorluka koji je uživao s roditeljima i prijateljima.

'Ne znam koju godinu u životu mogu usporediti s ovom. Najprije sam postao prvak sa svojim ruskim klubom, pa drugo mjesto na Svjetskom prvenstvu, pa svi oni neopisivi dočeci i slavlja, vjenčanje, a sad je došao i Frankin prvi album... Ova će godina i meni i njoj ostati u pamćenju zauvijek', rekao je Vedran koji ima i najdražu pjesmu s albuma.

'Meni je najdraža pjesma s kojom se vratila 'S tobom', na tu sam pjesmu baš ponosan', dodao je i otkrio nam da će uskoro otići na putovanje kako medeni mjesec nisu stigli odraditi, a destinacija je krajnje romantična. 'Idemo do New Yorka da se malo odmorimo, to čekamo od ljeta', govori nam Vedran koji je uživao u obiteljskoj atmosferi, kao i njegova punica Ingrid koja je sve snimala mobitelom.

Franka je posebno emotivno zahvalila svojoj obitelji, a potom predstavila svoju novu romantičnu baladu 'Tajno'.

Franka Batelic promocija novog albuma S tobom, 17122018, foto: Ana Mihalic
Ana Mihalić

Franka Batelic promocija novog albuma S tobom, 17122018, foto: Ana Mihalic
Ana Mihalić

Linker
20. travanj 2024 13:37