REUTERS
Moda i sport

Gem, set, meč: Amal i George Clooney modno usklađeni u sportskom izdanju

O besprijekornom stilu odvjetnice i holivudskog glumca uvijek se pišu hvalospjevi - oni jednostavno nikad ne griješe, barem kad je moda u pitanju. Tako je bilo i ovog puta, kad su iznenadili svojim sportskim izdanjem.

Početkom lipnja Amal (39) i George Clooney (56) postali su roditelji blizanaca Elle i Alexandera, a čini se kako su se veoma brzo ufurali u ulogu roditelja. Svoje ljeto sa sinom i kćerkicom provode u Italiji, točnije u vili na jezero Como, a između mijenjanja pelena i uspavljivanja bebica ostaje im i vremena za zabavu. Pa su tako već nekoliko puta viđeni na večeri u restoranu "Gatto Nero", a upustili su se i u teniski meč u blizini imanja u pokrajini Laglio.

Par se za tu prigodu i modno uskladio. Oboje su bili odjeveni u crne sportske komade i nosili su bijele čarape i tenisice. Novopečena majka svoje je lice od sunca skrivala pletenim šiltom, dok je u majici bez rukava i kratkoj suknji, ipak odlučila "uloviti" malo boje tijekom meča. Iako se već vratila u konfekcijski broj kojeg je nosila prije trudnoće, trčanje za lopticama, servisi i forehandovi sigurno su joj dobro došli za tesanje figure. Tko je odnio pobjedu na terenu, ne zna se, a ono što je sigurno je da su odvjetnica i glumac kući odnijeli titulu modno najusklađenijeg para. Talijansku idilu Georgea, Amal, Alexandera i Elle Clooney kvare jedino paparazzi kojima se glumac već zaprijetio tužbom.

A post shared by @mr_mrs_clooney on

A post shared by @mr_mrs_clooney on

Linker
19. travanj 2024 22:29