Profimedia, Xposurephotos
Prst sudbine

George Clooney otkrio koliko se slučajnosti poklopilo na dan kad je upoznao Amal

George Clooney ispričao je da nije morao izaći iz kuće da bi upoznao svoju buduću suprugu, a otkrio je i tko je predvidio njihovo vjenčanje.

George Clooney otkrio je da nije izašao iz kuće da bi upoznao Amal te da je njegov menadžer predvidio njihovo vjenčanje. Kako bilo, te rujanske večeri 2014. godine njihov je susret bio na neki način 'namješten'.

'Najluđa je stvar što uopće nisam izašao da bih upoznao svoju buduću ženu. Naš je zajednički prijatelj prolazio pokraj moje kuće i nazvao me te mi rekao: 'Navratio bih do tebe. Mogu li dovesti i prijateljicu?', a ja sam se, naravno, složio', ispričao je 58-godišnji glumac u showu Davida Lattermana.

'Potom me je nazvao menadžer, i u razgovoru mi rekao: 'Sreo sam tu ženu koja dolazi k tebi i koju ćeš oženiti', nastavio je Clooney. No, George tu večer nije bio sam kod kuće: 'Najsmješnije od svega bilo je to što su mi u baš posjet došli mama i tata i tako su moji roditelji bili cijelo vrijeme s nama. Toliko smo se zapričali, da smo ostali budni skoro cijelu noć', rekao je.

Dodao je i kako ih je Amal te večeri sve fotografirala te joj je dao svoju email adresu. 'Rekla je da će mi poslati fotografije mojih roditelja. I doista, učinila je to. Tako smo se počeli dopisivati. Nisam znao želi li izaći sa mnom, mislio sam da smo samo prijatelji', rekao je nekoć najveći holivudski zavodnik na što se voditelj u svom stilu nadovezao: 'Ma tko bi uopće izašao s tobom, iskreno, Clooney?!'...

Danas su Clooney sretni roditelji blizanaca koji su na svijet došli lani u lipnju. Dječak i djevojčica nose ime Alexander i Ella.

George and Amal Clooney, Matt Damon with Luciana Barroso, Julianne Moore and Chiara Ferragni attend the red carpet at the '74th Venice Film Festival' in Venice, Italy.
<P>
Pictured: George Clooney, Amal Clooney
<B>Ref: SPL1567449  020917  </B><BR/>
Picture by: Pierre Teyssot / Splash News<BR/>
</P><P>
<B>Splash News and Pictures</B><BR/>
Los Angeles:	310-821-2666<BR/>
New York:	212-619-2666<BR/>
London:	870-934-2666<BR/>
<span id=Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

" style="width:100%"/>
Splash / Pierre Teyssot / Splash News
Amal i George Clooney

Linker
19. travanj 2024 03:11