Getty Images for Hulu
veliki zaštitnik

George Clooney rekao na glas što misli o Meghan Markle

Holivudski glumac stao je u obranu Meghan Markle i osudio medije koji vojvotkinju uznemiravaju i razvlače prljavo rublje njezine obitelji.

'Mediji maltretiraju Meghan Markle baš kao što su nekad to činili princezi Diani koja je poginula u prometnoj nesreći dok su je proganjali paparazzi', rekao je George Clooney australskom časopisu Who.

Markle je dobila veliku zaštitu u izuzetno moćnom paru Georgeu i Amal koji su iz prvih redova svjedočili kada je Meghan službeno postala član kraljevske obitelji. Vojvotkinja od Sussexa čeka svoje prvo dijete, a ta činjenica je samo podignula interes medija, a u njezinu obranu stali su budući kumovi.

WINDSOR, UNITED KINGDOM - MAY 19:  Amal Clooney and George Clooney arrive at St George's Chapel at Windsor Castle before the wedding of Prince Harry to Meghan Markle on May 19, 2018 in Windsor, England. (Photo by Gareth Fuller - WPA Pool/Getty Images)
Getty Images

'Ona je u sedmom mjesecu trudnoće, a mediji je prate posvuda. Često je proganjaju na izopačen način kao što su nekada činili i princezi Diani. Love je posvuda i time je duboko kažnjena. Povijest se ponavlja', rekao je George. Neki su mediji prošlog vikenda objavili detalje intimnog pisma koje je ona poslala svom osebujnom ocu. 'Ne mogu vam reći koliko je to frustrirajuće. Samo kad vidim da objavljuju intimno pismo budem ljut i mislim da je to neodgovorno ', rekao je Clooney.

PASADENA, CALIFORNIA - FEBRUARY 11: George Clooney of the television show
Getty Images

Prošlog mjeseca, pet njezinih bliskih prijatelja reklo je časopisu People da se vojvotkinja nosi s brojnim 'lažima i neistinama' i zabrinuli su se kako će to utjecati na nju i njezino dijete. U 2016., ubrzo nakon što je njihova veza postala javna, princ Harry je objavio rijetku izjavu u kojoj je kritizirao medije zbog 'vala zlostavljanja i uznemiravanja'.

Linker
19. travanj 2024 05:01