Getty Images
Fanovi oduševljeni

Gesta koju je Gwyneth uputila bivšem najslađe je što ćete danas vidjeti

Mnogim parovima rastava obično teško pada te njihov odnos vrlo često zahladi, no ne i onaj američke glumice Gwyneth Paltrow i frotmena Coldplaya Chrisa Martina. Bez obzira što već nekoliko godina nisu u braku, još uvijek ih vežu duboke spone što je Gwyneth dokazala jednom neočekivanom gestom.

Glumica Gwyneth Paltrow (46) i glazbenik Chris Martin (41) pravi su primjer bivših supružnika koji se međusobno još uvijek smatraju obitelji. Iako su se 2014. rastali nakon 11 godina braka, blagdane slave zajedno.

Gwyneth je na svom Instagramu objavila fotografiju na kojoj zamata poklone za Božić, ali ono što se posebno isticalo su plišane čizmice koje vise iznad kamina. Svoje mjesto je među njima našla i ona za Chrisa, čime je Gwyneth iskazala predivnu gestu svom bivšem suprugu.

Osim Chrisa, čizmice su dobili i njihovo dvoje djece, sin Moses (12) i kći Apple (14) te Gwynethin sadašnji suprug, scenarist Brad Falchuk (47). Gwynethini fanovi su bili oduševljeni ovim potezom, što se moglo vidjeti i po komentarima ispod fotke:

"Baš lijepo da si objesila čizmicu i za Chrisa. Vi ste pravi primjer obitelji koja je dubinski povezana. Neka su vam sretni blagdani!", "Vidi, čizmica za Chrisovim imenom. Prava moderna obitelj!", bili su neki od komentara.

Gwyneth je nedavno priznala da još uvijek ne živi s novim suprugom jer želi da se njegova i njezina djeca prvo naviknu na nove osobe u njihovim životima. Brad iz prvog braka sa Suzanne Falchuk ima dvoje djece - sina Brodyja i kćer Isabellu.

Linker
20. travanj 2024 05:45