Vedran Peteh / Hanza Media
MUŽEVNA STILSKA SHEMA

Glazbena uzdanica Antonije Šole! Pjevač se sam šiša i brije, a modne savjete prima od influencerica

Zagrebački pjevač Alen Vlahović priznaje da bi najradije nosio samo košulje i sakoe, a zatreba li modni savjet, otkrio je za Gloria IN magazin - pomažu mu prijateljice influencerice.

Zagrepčanin Alen Vlahović (26) bivši je sportaš i diplomirani novinar, no svoju budućnost vidi u glazbi. Prije šest godina je njegov autorski singl "Ludilo do zore" na YouTubeu pogledalo više od pola milijuna ljudi, a nada se da će hit postati i nova pjesma, "Latina", nastala u suradnji s glazbenicima Antonijom Šolom i Janom Jakovljevim te producentom Svenom Gleđom, zaslužnim za dašak španjolskog ritma.

Zbog markantnih crta lica Alen doista izgleda poput latinozavodnika, no u modnom smislu umjesto jarkih boja, šarenila i cvjetnih uzoraka preferira decentnost.

Što najradije nosite?

Najbolje se osjećam u crnom jer mislim da mi pristaje uz kosu i bradu. Svaki dan bih mogao nositi košulje i sakoe, no čini mi se da mnogima u Hrvatskoj izgleda čudno kad se netko tako odijeva u dnevnoj varijanti. Stoga je ta varijanta samo za posebne prigode.

Tko vam osmišljava odjevne kombinacije?

Uglavnom se 'sređujem' sam, ali katkad mi prijateljice influencerice daju neki savjet.

zagreb 13.07.2020
Alen Vlahovic - pjevac
foto vedran peteh
Vedran Peteh / Hanza Media
'Na bazenu nosim pripijene kupaće gaće jer bi me bokserice usporavale u plivanju - koje sam trenirao pet godina, a sada mi je omiljena rekreacija', priča Alen.

Kupujete li garderobu sezonski?

Ne, kupim ono što mi se svidi bez obzira na godišnje doba. Najvažnije mi je da se u tome dobro osjećam. Zapravo, uvijek biram nešto jednobojno i što mogu kombinirati uz postojeću odjeću i obuću.

U čemu su vam djevojke privlačne?

U svemu što ističe njihove atribute - neovisno jesu li to grudi, stražnjica ili noge. Moja vizija idealne djevojke su dugonoge brinete ili tamnopute plavuše visine oko 180 centimetara. Vjerojatno zbog moja 194 centimetra. Ali nisam isključiv jer posljednja cura s kojom sam se viđao bila je znatno niža od mene.

zagreb 13.07.2020
Alen Vlahovic - pjevac
foto vedran peteh
Vedran Peteh / Hanza Media
Budući da je visok, njegova idealna djevojka bila bi dugonoga, no ne generalizira, kaže Alen. Srce ipak ne pita.

Kakve kupaće gaće birate?

Na moru najčešće nosim bokserice do koljena, a na bazenu pripijene kupaće gaće. Široki modeli se napuhnu pa me usporavaju u plivanju. Pet godina sam trenirao taj sport i to mi je, uz hodanje, sada najdraža rekreacija. Prije bih i do šest puta tjedno po dva sata bio u teretani jer sam se školovao i za fitness trenera. Osim toga, sedam godina sam igrao nogomet, a isto toliko i rukomet.

Tko se brine o vašoj frizuri i bradi?

Sam se brijem i šišam. Odnosno izbrijavam se sa strane jer mi kosa na tom mjestu smeta.

Imate li omiljeni parfem?

Najbolji mi je Paco Rabanne 1 Million, a priuštit ću si i novu verziju 1 Million Lucky.

Čitajte i:

Hat-trick J.R. Augusta: Otkrio čega mu u ormaru nikada ne fali i što nikada ne skida s glave

Domenica Žuvela otkrila što najčešće kupuje na muškom odjelu i čiji savjet uvijek sluša

Marko Tolja progovorio o supruzi Ani! Obožavaju se već dugi niz godina, no o njoj rijetko govori

Linker
17. travanj 2024 21:52