Profimedia, NPG
NESRETAN KRAJ LJUBAVI

Glumačke zvijezde godinu dana prikrivale svoj razvod

Glumac Laurence Fishburne ovih je dana predao papire za razvod braka s Ginom Torres. Američki mediji prenose kako se par razišao već prije godinu dana, no sad su u javnost izašli detalji njihova prekida.

Još je u rujnu otkriveno da su se glumačke zvijezde razišle, no službeni su papiri predani tek sada, a razlog navodno leži u tome da su odvjetnici para godinu dana pregovarali o podjeli bračne stečevine. Laurence i Gina u braku su bili posljednjih 15 godina te imaju jedno dijete, 10-godišnju kći Delilah.

Gina Torres u rujnu je dala službenu izjavu u kojoj je stajalo:

Teškog srca, Laurence i ja smo se potiho razišli i još prošle jeseni započeli s procesom rastave. Ne postoji ovdje “kriva strana”. Ovo je samo ljubavna priča sa završetkom drugačijim od onog čemu smo se oboje nadali.

03-09-2011 Venezia
spettacolo
68° Mostra d'arte cinematografica di Venezia
red carpet del film
Profimedia, LaPresse
Gina Torres i Laurence Fishburne, Filmski festival u Veneciji, 2011. godina

Izjavi je dodala kako će ljubav u njihovoj obitelji ostati, a u životu svoje Delilah i dalje će biti oboje jednako prisutni.

Laurenceova sad već bivša supruga, 48-godišnja Gina, viđena je proteklog mjeseca s američkim biznismenom Kevinom Wrightom, koji je, kako ga opisuju američki mediji, sušta suprotnost holivudskim muškarcima, pa i samom Fisburnu, zvijezdi kultnog filma Matrix.

Linker
22. travanj 2024 22:01