Profimedia, Backgrid UK
Konačno priznala

Glumica bolno iskreno: 'Ne želim djecu iz čisto sebičnog razloga'

Glumica i manekenka Kelly Brook, koja je modnim pistama harala već sa 16 godina, a kasnije se proslavila i kao plus-size model, u nedavnom je intervjuu bez imalo zadrške objasnila zašto joj djeca nisu najvažnija na svijetu

Iako je otvoreno govorila o svojem spontanom pobačaju koji ju je obilježio za čitav život, Kelly Brook (39) je sada otkrila kako to nije razlog zašto ne želi imati djecu.

"Nikada ne razmišljam o stvarima koje ne mogu imati. Pozitivna sam oko onog što imam, a to je - puno slobodnog vremena. Sav novac mogu potrošiti na sebe. Da, živim prilično sebičan život", rekla je Kelly koja trenutačno uživa u dugogodišnjoj vezi s francuskim modelom Jeremyjem Parisijem (34).

Kelly Brook
Kelly Brook out and about, London, UK - 14 May 2019, Image: 433136129, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Rex Features
Profimedia, TEMP Rex Features

Također, dodala je da njezina obitelj nikada nije vršila pritisak na nju oko djece jer vide koliko je sretna sa sadašnjim životom. Kelly je nakon pobačaja u travnju 2011. godine krajem iste godine ponovno ostala u drugom stanju, no izgubila je i drugu bebu. Priznala je da bi u dvadesetima donijela drukčije životne odluke da je znala da neće moći imati djecu.

Kelly Brook Instagram

Bez obzira na to što je zadovoljna svojim životom, glumica ipak ne isključuje mogućnost da će jednog dana postati majka. "Radite ono što vam odgovara. Ne kažem da nikada neću imati djecu, jednom ću se možda predomisliti. No, sada sam preokupirana poslom i svojom vezom. Sve je super", pojasnila je.

Što se tiče oblina po kojima je poznata, rekla je da je tek sad zadovoljna kako izgleda. "Ove ću godine navršiti 40 i zaista sam sretna što imam takvo tijelo kakvo imam. Da, imam obline, ali to ne znači da ne vježbam i ne jedem zdravo", objasnila je glumica koja je u ožujku s dečkom proslavila četvrtu godišnjicu veze.

Linker
22. travanj 2024 16:13