Profimedia, INF
dala si je rok do proljeća

Glumica brine zbog zdravlja: 'Moram smršaviti jer želim još dugo biti uz svojih troje djece'

Bez ikakve zadrške slavna se glumica Kate Hudson (39) fotografirala u kućnom ambijentu u topiću i tajicama, pokazavši tijelo dva mjeseca nakon što je rodila treće dijete. Na društvenim mrežama pokraj fotografije je objasnila da želi smršavjeti zbog zdravlja, te otkrila da ima taktiku i da si je dala rok do proljeća.

'I - evo me! Malo smo se uhodali s našom bebicom i došlo je vrijeme kad u danu mogu odvojiti malo vremena za sebe. Za mene, to znači moje zdravlje. Zašto? Zato, jer želim još dugo poživjeti zbog svojih troje djece. Znam da se mnogi sad pitate što to znači, ali sve mame na svijetu, bez obzira na to da li rade ili su kod kuće, znaju koliko je teško balansirati vrijeme za djecu i vrijeme za sebe. Budimo iskreni, djeca su nam uvijek na prvome mjestu i jako je teško ugrabiti trenutke za sebe', razmišljanja su glumice Kate Hudson koja se, unatoč slavi i pomoći u kući koju si može priuštiti, kao majka našla u poziciji poput svih običnih smrtnica.

'Mnogo sam istraživala i bacala se na razne metode koje pomažu zdravlju duha i tijela. Odlučila sam se za režim vježbanja i prehrane koji želim dijeliti s vama, a dala sam si rok do proljeća skinuti 12 kilograma', kaže nadalje Hudson.

'Želim nastaviti dojiti i imati dovoljno mlijeka za svoje dijete, želim biti tu za svih troje djece, želim raditi, želim se posvetiti i partneru, popričati s prijateljicama i - ostati normalna', rekla je Kate Hudson svjesna da si je zadala težak zadatak, ali svakako izvediv.

Kate ima dva sina, 14-godišnjeg Rydera Robinsona i sedmogodišnjeg Binghama iz dvije prijašnje veze, a kći Rani Rose Hudson Fujikawa joj je prvo dijete iz veze s partnerom Dannyjem Fujikawom.

** RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN FRANCE, GERMANY ** Los Angeles, CA  - *EXCLUSIVE*  - Kate Hudson and Matthew Koma take their newborn baby daughter out for a stroll. Kate is seen showing of a post baby bump as she heads to dinner with her beau and their daughter Rani Rose.

Pictured: Kate Hudson



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 398166151, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI

Linker
19. travanj 2024 04:01