Profimedia, AKM-GSI
REVOLTIRANA POSTUPCIMA

Glumica je u potpunom šoku: 'Fotografije su snimljene bez našeg pristanka, skinite ih'

Nakon što su paparazzi prvi put uspjeli uhvatiti lice njihove djevojčice i ta fotografija je preplavila društvene mreže, glumica Diane Kruger zamolila je sve da poštuju njihovu privatnost i odluku da žele u potpunosti zaštiti privatnost svoje kćeri.

Njemačka glumica Diane Kruger ostala je šokirana kada je vidjela da fotografije njezine kćeri kruže internetom te da ih je Instagram pun pa se odlučila obratiti obožavateljima, ali i fotografima.

- Dragi obožavatelji i oni koji to nisu, dragi paparazzi i svi sa savješću. Upravo sam bila tagirana na paparazzi fotografijama sa svojom kćeri. Ove fotografije snimljene su bez mojeg pristanka i očima javnosti izlažu ranjivo i nevino dijete - napisala je glumica uz verziju fotografije na kojoj je lice djeteta skriveno.

- Razumijemo da ljudi žele vidjeti njezine fotografije, ali mi kao roditelji joj želimo dopustiti da odraste u sigurnosti i zajamčiti joj privatnost. Molim vas, zamislite se na našem mjestu. Mi, baš kao svaki roditelj, želimo najbolje za naše dijete. Hvala vam na podršci - napisala je i zamolila sve koji su podijelili fotografije da ih obrišu.

42-godišnja glumica je rodila svoje prvo dijete krajem 2018. godine, a njezin partner, glumac Norman Reedus (50) već ima 19-godišnjeg sina Mingusa s bivšom Helenom Christensen. Zvijezda serije "The Walking Dead" je objavio nedavno prvu fotografiju s kćerkicom, ali nije otkrivao njezino lice jer je želio zaštiti njezinu privatnost.

Par se od samog početka veze skrivao, a i trudnoću su dugo držali u tajnosti, dok se ime njihove novorođene djevojčice još uvijek ne zna.

Linker
18. travanj 2024 22:19