Profimedia, Mega Agency
novo poglavlje

Glumica napravila 'restart': 'Promijenila sam prehranu i osjećam se zdravije i sretnije'

Glumica Nina Dobrev, koju i nakon završetka prikazivanja serije 'Vampirski dnevnici' svi vole nazivati vampiricom, u novom je intervjuu odškrinula vrata privatnog života i ispričala što se kod nje promijenilo, a što je ostalo otkako je prije više od tri godine napustila seriju.

Bugarsko-kanadska glumica Nina Dobrev, najpoznatija po ulozi Elene Gilbert u TV seriji 'Vampirski dnevnici', krasi naslovnicu novog broja magazina Women's health, a u intervjuu je progovorila o promjeni prehrane, pritisku obitelji jer se još nije ostvarila kao majka te odlasku iz serije 'Vampirski dnevnici' 2015. godine.

'Jedem češće nego prije. Svaka dva sata, ne bih li metabolizam držala stabilnim. Osjećam se zdravije i sretnije. Čovjek je sretniji kad je sit, mozak mu bolje radi, a i postaje zadovoljniji i ljubazniji. Prije sam znala pregladnjeti jer sam stalno radila i jurila i tada definitivno nisam bila najbolja verzija sebe', ispričala je Dobrev.

Za nekoliko tjedana, u siječnju, proslavit će okrugli trideseti rođendan. Pritisak koji joj stvara majka zbog činjenice što se još nije udala i nema djecu, svake je godine veći, osobito u ovo blagdansko vrijeme. 'Mogu i znam da ću imati oboje - i karijeru i obitelj. Još uvijek radim na sebi. Kad ću imati obitelj, znam da ću se potpuno dati na tom polju. No, nisam još spremna. Možda ću biti u idućih deset godina, nadam se, za dobro moje majke. Ona je htjela da rodim još prije deset godina. Svakog mi Božića daruje odjeću za bebe. 'Nek se nađe...', govori mi uvijek'', rekla je glumica.

Na pitanje zašto je 2015. napustila seriju koja ju je proslavila, rekla je kratko i jasno: 'Pitala sam se 'Zašto sam tu? Što radim? Čini li me to sretnom? Što bih trebala napraviti da budem sretnija?''.

Julianne Hough and Nina Dobrev spotted out and about in Los Angeles, California.
02 Dec 2018, Image: 399940275, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

Linker
23. travanj 2024 14:12