Profimedia, Backgrid UK
'Postajem tjeskobna'

Glumica otvorila dušu: 'Sve se češće pitam jesu li brak i djeca za mene'

Iz Londonske vreve je u mirniji Kent preselila 2011. godine i ispunila svoje snove o kući i vrtu, pa i princu iz bajke. No, na brak i djecu glumica i slavni britanski model Kelly Brook, priznala je, ni u 40. godini nije spremna.

Britanska glumica Kelly Brook napunila je 39 godina i u sretnoj je vezi s Jeremyjem Parisijem pa se često suočava s pitanjem hoće li se udati i imati djecu. Ili, kad će to biti. No, ona je neodlučna i razmišljanje o tome u njoj budu nervozu.

'Doista mnogo razmišljam o tome želim li djecu i želim li se udati. Nisam sigurna da je to za mene, da budem iskrena, i zbog tih misli postajem tjeskobna. Tako sam sretna sa svojim životom da vjerojatno jednostavno ne vidim gdje bi se to uklopilo u moj život', rekla je u najnovijem intervjuu za magazin Closer.

U prošlosti je imala dva pobačaja i nakon toga je pronašla utjehu u vrtlarenju. 'Biti u mom velikom vrtu, u malome mjestu, pomaže mom psihičkom zdravlju. Najbolji dio toga je što mogu ostaviti mobitel u kući i nekoliko sati provesti među mojim cvijećem ili u vrtnim gredicama. Tu smo samo ja, divljina i moja zemlja. Sama uzgajam svoje povrće i pripremam ga direktno s njive, velo sam povezana s prirodom, s okolinom', rekla je Brook.

'Život u gradu je površan i sve se svodi na to kako izgledaš. Mnogo mi je ljepše u Kentu. Sve mi se lijepo posložilo', rekla je ljepotica koja je zbog svojih oblina barem jedno desetljeće zasjedala visoko na ljestvicama najljepših žena svijeta.

AG_171056 -  - Beverly Hills, CA - Kelly Brook and boyfriend Jeremy Parisi turn the tables on the paparazzi while out on a stroll in the 90210. Kelly looks cute wearing tight jeans and a gingham button up paired with camel sandals.

Pictured: Kelly Brook, Jeremy Parisi
 16 FEBRUARY 2017, Image: 321224018, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI

Linker
23. travanj 2024 17:45