Profimedia, Pacific coast news
Poput svake žene u gradu

Glumicu nitko nije prepoznao u podzemnoj, 'susjed' kraj nje je zadrijemao

Toliko su ljudi već uvjereni da se holivudske dive ne voze podzemnom željeznicom da nikome tko se vozio pokraj slavne glumice nije bilo na kraj pameti da bi to mogla biti ona, glavom i bradom.

Katie Holmes, glumica poznata kako po glumačkom talentu, tako i po propalom braku s glumcem Tomom Cruiseom, ali i sadašnjoj vezi sa slavnim kolegom Jamiejem Foxxom. Jednako tako poznata je njezina kćerkica Suri Cruise, jedna od najpraćenijih celebrity djevojčica na svijetu (iako je 11-godišnjakinja svojedobno dobila Zlatnu malinu za najdosadnije celebrity dijete).

Kako bilo, megapopularnu Katie Holmes nitko živ nije prepoznao u podzemnoj željeznici u Manhattanu. I imala bi sasvim lijepi mir ovog subotnjeg dana da je nisu uhvatili budni paparazzi, no čini se da nije obraćala previše pozornosti na njih. Sjedila je mirno na svome mjestu, okružena ljudima od koji je prva osoba do nje i malo zadrijemala. Bila je odjevena u dugački kaput boje devine dlake, a tamne sunčane naočale nije skidala s lica.

Za udobnu subotnju šetnju naoružala se i jednostavnim trapericama i bijelim tenisicama, a nakon što je stigla na odredište skoknula je i do dućana po komad odjeće s potpisom A.P.C. u kojoj košulja stoji oko stotinjak eura, vestica oko 200, a kaput oko 1500 eura.

Katie Holmes shops at A.P.C. and rides a crowded subway R train in Manhattan's Soho Neighborhood. New York, NY - Friday October 13, 2017., Image: 352842557, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Pacific coast news
Profimedia, Pacific coast news

Katie Holmes shops at A.P.C. and rides a crowded subway R train in Manhattan's Soho Neighborhood. New York, NY - Friday October 13, 2017., Image: 352842565, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Pacific coast news
Profimedia, Pacific coast news

Linker
19. travanj 2024 15:34