Getty Images
Vole se i dalje

Godinu dana je prošlo od vjenčanja o kojem se pričalo više od kraljevskog: 'Hvala ti što me pronašao'

Vjenčanje 2018. godine, ono između Priyanke Chopre i Nicka Jonasa, još se naveliko pamti, a supružnici su sa svijetom podijelili emotivne poruke povodom prve godišnjice braka

Prošlo je točno godinu dana otkako je bivša Miss svijeta Priyanka Chopra rekla sudbonosno 'da' deset godina mlađem glazbeniku Nicku Jonasu. Par se vjenčao u Jodhpuru u palači Taj Umaid Bhawan, a osim tradicionalnog indijskog vjenčanja imali su vjenčanje inspirirano zapadnjačkom kulturom. Kada su objavljene fotografije jedne od najljepših žena svijeta u bijeloj raskošnoj dizajnerskoj vjenčanici Ralph Lauren, mnogi su ostali bez riječi, a svi su se složili da je jedna od najljepših žena svijeta zasjenila i bajku Meghan Markle i princa Harryja.

Priyanka i Nick svoju prvu godišnjicu su proslavili u nedjelju, a na društvenim mrežama nisu skrivali da su još u medenoj fazi. Poznati glazbenik na svom Instagramu objavio je fotografiju vjenčanja i napisao.

"Prije godinu dana smo si obećali "Zauvijek". Volim te cijelim srcem, sretna godišnjica... ", čestitao je Nick, dok je 37-godišnja glumica stavila video i također napisala poruku.

"Dali smo si obećanje. Tada, danas i zauvijek. Donosiš mi radost, balans i strast. Hvala što si me pronašao.", napisala je Priyanka koja je oduševila svijet svojom glamuroznom vjenčanicom od čipke, a veo koji je nosila bio je dug čak 23 metra.

Linker
12. travanj 2024 21:02