Instagram
njihova bajka

Golema sreća Leone Paraminski i Tina Komljenovića

Prije četiri godine bračni par okrenuo je novu životnu stranicu, spakirali su kofere i novi život započeli u Santa Barbari, gdje su stvorili svoju oazu mira i ljubavi. Danas vjeruju kako im je to bila najbolja odluka u životu, a ono što je najljepše u njihovom odnosu, i nakon šest godina braka - sami su sebi dovoljini

10. svibnja poseban je dan za poznatu hrvatsku kazališnu, filmsku i televizijsku glumicu Leonu Paraminski (38) i njezinog supruga Tina Komljenovića (35).

Prije šest godina, Leona i njezin dragi, inženjer elektrotehnike vjenčali su se na intimnoj ceremoniji na karipskom otoku Santa Lucia. Uz mladence, na vjenčanju je bilo samo dvoje svjedoka, a kako je padala kiša zavjete su izmijenili na terasi luksuzne vile Smuggler's nest. No tada ni kiša nije omela veselje zaljubljenog para koji je za vrijeme ceremonije izmijenio prstenje od platine iz Tiffanyja koje im je matičar pružio u školjci - prema staroj karipskoj legendi, kiša na vjenčanju označava dug i sretan brak! Leona se udala u haljini od čipke Borisa Pavlina, a na nogama je imala satenske cipele koje je kupila u Parizu.

Na svom Instagram profilu Leona je objavila fotografiju s romantičnog vjenčanja i napisala citat Dalai Lame: "Otvoreno srce, otvoren um".

Prije četiri godine bračni par spakirao je kofere i krenuo na dalek put, u Santa Barbaru, gdje su stvorili svoju oazu mira i ljubavi. Tin u Santa Barbari radi na sveučilištu University of California, kao znanstveni istraživač, a 38-godišnja Leona odlazi na audicije i sastanke u Los Angeles, koji joj je, po njezinim riječima, grad po mjeri.

Privatni album

Za portal Gloria.hr Leona je prošle godine otkrila da se ona i suprug za desetak godina namjeravaju vratiti u Europu, no ne znaju hoće li to biti Hrvatska, Francuska ili nešto treće.

Par mašta o proširenju obitelji, a nije im strana ni ideja posvajanja djeteta: "Mislim da ću biti super. Ma nemam pojma, ne znaš točno što te čeka i strepiš hoćeš li biti dobar roditelj, a kada dođe do toga vjerojatno točno znaš sve što trebaš".

Linker
14. travanj 2024 12:02