Goran Bogdan utjelovio je glavni lik oca koji je zbog siromaštva izgubio svoju djecu...
 Mario Kučera
novi zvjezdani par

Goran Bogdan ljubavnu sreću pronašao u zagrljaju srpske glumice

Kilometri nisu prepreka za ljubav, a to pokazuje i novi ljubavni par na našoj, ali i srpskoj sceni. Naš glumac i srpska glumica već nekoliko mjeseci gaje osjećaje jedno prema drugom.

Kod glumca Gorana Bogdana (37) i glumice Jovane Stojiljković (27) cvjetaju ruže na ljubavnom polju. Kako piše srpska Glorija, par je u vezi posljednjih nekoliko mjeseci.

Naš nagrađivani glumac uvijek je svoj privatni život držao podalje od očiju javnosti pa tako niti sada nije želio komentirati navode o djevojci i detaljima iz života. Nedavno su tek potvrdili da su zajedno, a emocije je potvrdio i njihov susret u Narodnom pozorištu, kad je Goran iznenadio Jovanu velikim buketom cvijeća nakon premijere "Nečiste krvi" u kojoj je imala glavnu ulogu.

BERLIN, GERMANY - FEBRUARY 11: Jovana Stojiljkovic attends the
Getty Images
Jovana Stojiljković

Jovana je rođena u Beogradu gdje živi i radi kao kazališna i filmska glumica, a javnosti je poznata po vezi s košarkašem Bogdanom Bogdanovićem s kojom je bila prije dvije godine. Veza je između glumice i košarkaša trajala pola godine, a presudila im je velika udaljenost s kojom se nisu mogli nositi te mlada glumica nije bila spremna na preseljenje u Ameriku.

Pula,101216.
Dom Hrvatskih branitelja.
Najavljen je regionalni program iduceg, 23. Sa(n)jam knjige u Istri, pod nazivom Hercegovina cita - predstavljanje suvremene hercegovacke kulturno-knjievne scene.
Na fotografiji: Goran Bogdan.
Foto: Srecko Niketic / CROPIX
Srecko Niketic / Hanza Media
Goran Bogdan

Naš glumac trenutno snima drugu sezonu srpske serije "Senke nad Balkanom", u kojoj je i Jovana imala ulogu forenzičarke. Za ulogu svećenika u filmu "Agape" Branka Schmidta je proglašen najboljim europskim glumcem na 19. Festivalu del Cinema Europeo. Ipak, kad je ljubav u pitanju, Goran ne komentira i ne otkriva mnogo o svojim djevojkama: bio je u vezi s Lanom Klingor i Antonelom Franković, a povezivalo ga se i drugim djevojkama, doduše te ljubavi on nikad nije potvrdio.

Linker
20. travanj 2024 01:39