Goran Višnjić Instagram
Uživa u prirodi

Goran Višnjić na zasluženom odmoru: Kupio dron i sa sinovima hara Amerikom

Poznati hrvatski glumac Goran Višnjić, kojeg smo gledali i u mnogim filmovima i serijama američke produkcije, već gotovo 20 godina radi i živi u Americi. U pauzama od snimanja najviše se voli opustiti u prirodi i otkrivati najljepše kutke SAD-a, a za tu prigodu je nabavio i poseban gadget.

Goran Višnjić (46) je na svom Instagramu podijelio nekoliko fotografija i video koje je zabilježio tijekom posjeta nacionalnom parku Grand Canyon. Malo je reći da prizori američke prirode ostavljaju bez daha, a Goran ih je sa sinom Tinom i Vigom vidio na vlastite oči.

Čini se da glumac jako voli fotografiju pa je za ovakve jedinstvene prilike nabavio i dron kojim je ovjekovječio veličanstvenu ljepotu Horseshoe Benda, uklesanog meandara u obliku potkove u rijeci Colorado u Arizoni.

Za posjet jednom od najpopularnijih nacionalnih parkova na svijetu, Goran se odjenuo poput pravog kauboja - cijeli je bio u traperu, a neizostavan je bio i šešir.

Inače, Gorana ćemo moći gledati u novoj sezoni Netflixove serije 'Santa Clarita Diet' u kojoj glumi srpskog pukovnika Dobrivoju Popovića uz bok američkoj glumici Drew Barrymore. Radnja ove urnebesne komedije vrti se upravo oko lika kojeg glumi Barrymore, Sheile, koja se zarazi virusom i pretvori u pravog zombija.

Također, Goran će utjeloviti i lik generala Antu Gotovinu u filmu i seriji 'General' redatelja Antuna Vrdoljaka.

Osim Tina i Viga, Goran u braku sa suprugom Evom ima i kći Sofiju Vivien te izvanbračnu kći Lanu sa Šibenčankom Mirelom Rupić.

Linker
18. travanj 2024 17:51