Photoshot / Avalon Editorial / Profimedia
Ovo nismo očekivali

Gotovo 20 godina nakon razvoda od Toma Cruisea, Nicole Kidman progovorila o propalom braku

Iako nakon razvoda nije bila voljna govoriti o njihovom odnosu, slavna glumica je u novom intervjuu priznala da snimanje erotske drame 'Oči širom zatvorene', u kojoj se likovi suočavaju s nevjerom, nimalo nije utjecala na njihov razvod u stvarnom životu.

Glumci Nicole Kidman i Tom Cruise bili su u braku dugih 11 godina, od 1990. do 2001. Njihov odnos činio se dosta idiličan, barem kada su se zajedno pojavljivali u javnosti. Nakon razvoda Kidman nije voljela govoriti o razlozima zbog kojih je njihov brak propao, no u novom intervjuu za New York Times rekla je nešto što nitko nije očekivao.

Tijekom snimanja erotske drame Stanleyja Kubricka "Oči širom zatvorene", priznala je glumica, imali su idealan brak prepun uzbuđenja i dobre zabave, no samo nekoliko mjeseci nakon izlaska filma, par je predao papire za razvod.

NICOLE KIDMAN AND TOM CRUISE
'EYES WIDE SHUT' FILM PREMIERE, LONDON, BRITAIN - 1999,Image: 221284318, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Andrew Murray / Shutterstock Editorial / Profimedia
Andrew Murray / Shutterstock Editorial / Profimedia
Nicole KIdman i Tom Cruise na premijeri filma 'Oči širom zatvorene'.

Konačno uklonila sumnje

Mnogi su smatrali da je taj film uzrokovao probleme u njihovom braku jer glume bračni par koji se suočava s nevjerom.

Kidman je objasnila da govor njezinog lika u filmu koji je spreman odustati od svega nema nikakve veze sa stvarnim stanjem njezinog braka.

"Definitivno nisam tako gledala na cijelu situaciju jer smo tada bili sretni. Nakon snimanja smo išli voziti go-kart utrke. Iznajmili bismo cijelo trkalište za sebe i natjecali se do tri ujutro. Ne znam što bih drugo rekla. Možda nemam sposobnosti osvrtati se i secirati naš odnos. Ili jednostavno ne želim", bila je jasna Kidman koja se osvrnula i na rad s redateljem Kubrickom.

"Obožavali smo raditi s njim. Taj film snimali smo čak dvije godine. Imali smo dvoje djece i živjeli smo u kamp kućici, većinom se hraneći špagetima, koje je i Stanley često s nama jeo. Radili smo s najvećim režiserom i učili o životima, kao i kako uživati u istom na setu", ispričala je glumica.

NEW YORK, NY - DECEMBER 19:  Actors Katie Holmes and Tom Cruise attend the
Getty Images
Katie Holmes bila je u braku s Tomom Cruiseom šest godina.

Par se rastao 2001., ali su nastavili zajedno odgajati njihovo dvoje posvojene djece - sina Connora i kćer Isabellu. Iako to nikada nije otvorena priznala, šuška se da je Kidman ostavila Cruisea zbog njegove opsjednutosti scijentologijom, kojoj su se prije nekoliko godina pridružila i njihova djeca. Taj kontroverzni religijski pokret bio je jedan od razloga raspada Cruiseovog braka s drugom suprugom, Katie Holmes s kojom ima kćer Suri.

Čitajte i:

Čvrst zagrljaj i oči pune suza: Nicole pokazala kako je izgledao susret s majkom nakon osam mjeseci

Besramno ostavio zaručnicu, no glumicu nije briga: S omraženim dečkom Katie uživa u svakom trenutku

Katie Holmes progovorila o razvodu: 'Bilo je napeto i intenzivno, ali onda se dogodilo nešto lijepo'

Tom Cruise panično pobjegao od koronavirusa: Snimanje 'Nemoguće misije 7' odgođeno do daljnjeg

Linker
19. travanj 2024 14:31