Profimedia, Backgrid USA
NOĆ GLAMURA

Grammy 2019: Borba čudnovatih outfita Jennifer Lopez i Lady Gage

Najveća glazbena noć u godini, dodjela nagrada Grammy u Staples Centru u Los Angelesu održana u noći s nedjelje na ponedjeljak, obasjala je najveća glazbena dostignuća u protekloj godini, ali i nezaboravne modne iskorake. Najviše se priča o Cardi B, Lady Gagi i Katy Perry.

Cardi B, 26-godišnja američka reperica, noćas je ispisala povijest - na dodjeli Grammyja u ruke je primila zlatni gramofon za najbolji rap album godine, 'Invasion of Privacy'. Prva je kojoj je to uspjelo - ikad u ovih 61 godina otkako se dodjeljuju ove prestižne nagrade. I crveni je tepih gorio pod njom, ta bila je teatralna u crnoj kreaciji koja se otvarala na bokovima i uzdizala se poput školjke. Njezina haljina nosi potpis Mugler Couture vintage, iz kolekcije 1995. Nosila je i ružičaste rukavice i choker. Reper Drake je pak dobio Grammyja za najbolju pjesmu, 'God’s Plan'.

Lady Gaga bila je najveća - osvojila je tri Grammyja (za najbolji pop nastup za 'Joanne' i dvije za pjesmu 'Shallow' iz filma 'Zvijezda je rođena' u kojem je pjevala s Bradleyem Cooperom), ali i nagradu BAFTA za najbolju originalnu pjesmu u filmu, koju nije mogla primiti osobno jer se dodjeljivala u istoj noći, ali u Londonu. Ona je za ovu veliku noć odabrala kreaciju bez naramenica i s volanima u donjem dijelu, s potpisom Celine. Nosila je i ogrlicu i dijamantne naušnice Platinum by Tiffany & Co. i Jimmy Choo platforma sandale.

Kacey Musgraves osvojila nagradu za album godine na kojem je spojila country s elementima psihodelije. Nagradu je posvetila suprugu u kojeg se zaljubila tijekom snimanja tog svog izvrsnog, trećeg albuma.

Dua Lipa (23) je dobila dva Grammyja - za najbolju mladu glazbenu izvođačicu i najbolju dance izvedbu.

Ariana Grande dobila je nagradu za najbolji pop album 'Sweetener' i to je njezin prvi Grammy.

Nagradu za životno postignuće dobile su Dolly Parton i Diana Ross.

Jennifer Lopez nosila je haljinu Ralph & Russo uz pompozni šešir, a Camila Cabello haljinu visokog ovratnika i dugih rukava u ružičastoj boji, s potpisom modne kuće Armani Privé te Platinum by Harry Winston dijamantne naušnice.

Katy Perry došla je u ružičastoj haljini Balmain Couture sa srebrnim naglaskom na torzu, te je nosila nakit Djula.

Popis pobjednika može pogledati ovdje.

Linker
20. travanj 2024 03:27