Profimedia, SIPA USA
Zaljubljeni

Gugutanje na partyju nakon Oscara: Ljubavne priče poput romantične komedije

O ovim se glumačkim parovima priča nadaleko samo zato što u svojoj ljubavnoj sreći nimalo ne glume...

Sofia Vergara (45) ekspresno se udala za Joea Manganiella (41) jer je znala da je on onaj pravi. Kada je u svibnju 2014. prekinula zaruke s Nickom Loebom, markantni glumac refleksno je reagirao. 'Bio sam na turneji i saznao sam da je Sofia solo. Moj prijatelj urednik rekao je da će uskoro izaći priopćenje za javnost. Nabavio sam broj telefona od njenog kolege iz serije i odletio u New Orleans da je izvedem na večeru", otkrio je Joe.

Veliki dijamantni prsten stavio je na prst lijepe Kolumbijke na Božić iste godine i to pred cijelom obitelji. Vjenčanje su organizirali u studenom 2015., a od prvog dana veze su totalno nerazdvojni. Oboje su u ljubavnu vezu ušli vrlo strastveno te su u medijima često hvalili jedno drugo, a mnogi ih smatraju i jednim od najzgodnijih slavnih parova. Gotovo svakodnevno objavljuju svoje zajedničke fotografije na svojim društvenim mrežama, a tako je bilo i na dodjeli Oscara 2018., gdje su se fatalno gledali u oči.

Luvv uu️️ @vanityfair #oscars2018

Objavu dijeli Sofia Vergara (@sofiavergara)

BEVERLY HILLS, CA - MARCH 04:  Actor Joe Manganiello (L) and actress Sofia Vergara attend the 2018 Vanity Fair Oscar Party hosted by Radhika Jones at Wallis Annenberg Center for the Performing Arts on March 4, 2018 in Beverly Hills, California.  (Photo by John Shearer/Getty Images)
Getty Images

Nakon što su od 1998. - 2006. godine glumili Michaela Kelsa i Jackie Burkhart u seriji 'Lude sedamdesete', Mila Kunis (40) i Ashton Kucher (34) povezali su se na više razina. Isprva su bili samo prijatelji, a desetljeće kasnije kada se Ashton razveo od glumice Demi Moore 2011., a Mila prekinula dugogodišnju vezu s Macaulayem Culkinom, ništa im više nije stalo na put. Javnosti je zanimljivo kako je staro prijateljstvo preraslo u ljubav. ' I nama je to jako zabavno! Jednostavno, bili smo mlađi kad smo bili prijatelji. Onda smo otišli svatko na svoju stranu i kada smo se opet sreli dogodilo se. Tada smo bili zreliji i zajedno smo jednostavno kliknuli.', rekla je jednom prilikom Mila. Zajedno imaju dvoje djece - trogodišnju kći Wyatt i jednogodišnjeg sina Dimitrija. S dodjele prestižne nagrade Oscar par je objavio samo jedan selfie, a Ashton je napisao kako je jako sretan što je napokon s voljenom suprugom na 'dejtu'.

Night out with the wife

Objavu dijeli Ashton Kutcher (@aplusk)

Linker
19. travanj 2024 00:52