Splash News
poruka uz rijetku fotografiju

Gwyneth Paltrow poručila kćeri: 'Hvala što se još družiš sa mnom'

45-godišnja glumica odlučila je pokazati svijetu u kakvu je ljepoticu izrasla njezina Apple, koja je upravo proslavila 14. rođendan.

Poznata glumica Gwyneth Paltrow iz braka s pjevačem Chrisom Martinom ima dvoje djece, kćerkicu Apple i sina Mosesa, čiju privatnost u posljednjih nekoliko godina strogo čuva.

Posljednje paparazzo fotografije na kojima je obitelj na okupu datiraju iz 2013. godine, a u posljednjih 5 godina bilo je zaista teško vidjeti fotografiju rastavljenih roditelja s djecom, premda s njima često putuju.

Tek tu i tamo ponosna mama na Instagramu bi objavila udaljenu fotografiju na kojoj njezina djevojčica pleše, a tata Chris, slavni frontman grupe Coldplay prije nekoliko je mjeseci objavio snimku na kojoj svoju miljenicu uči svirati gitaru.

Plavokosa djevojčica Apple ovih je dana napunila 14 godina, a mama Gwyneth odlučila je napokon objaviti njezinu noviju fotografiju i pokazati svijetu svoju kćer u punom sjaju.

Na fotografiji s obiteljskog odmora lijepa djevojčica gleda u kameru, a fanovi su odmah primijetili da jako nalikuje svojoj slavnoj majci.

"Sretan rođendan, moja draga djevojko. Zbog tebe je svaki dan kao božićno jutro. Ti si puna života, presmiješna, vrtiš se na sve strane i prekrasna si (iznutra i izvana) mlada žena. Razmišljaš na nevjerojatan način i predivno pišeš pjesme. Hvala što se još družiš sa mnom, premda imaš 14", napisala je 45-godišnja Gwyneth uz fotografiju.

Gwyneth i Chris, Apple su dobili pet mjeseci nakon vjenčanja koje se odvilo 2003. godine, a godinu dana nakon toga, na svijet je stigao dječak Moses.

Linker
20. travanj 2024 04:09