Getty Images
sve može

Halle Berry izgleda sve bolje i bolje, a odvažila se i na novi korak

52-godišnja glumica postala je producentica serije 'Boomerang', a isto tako režira i glumi u filmu 'Bruised' i svima poručuje da će svijet tek sada vidjeti njezino pravo lice.

'Osjećam da će ovo biti moja godina', rekla je glumica Halle Berry koja nakon dva desetljeća uspješne karijere u glumačkim vodama izlazi iz zone komfora.
'Režiram svoj prvi film ove godine. Ljudi će me napokon vidjeti u drugačijem svijetu. Odvažila sam se ući u nešto novo', rekla je poznata glumica. Halle će romantičnu komediju iz 1992. staviti u format serije. U filmu 'Boomerang' atraktivna Berry je glumila uz Eddieja Murphyja.

screen shot

Jedna od najljepših žena filmske industrije, Halle Berry, publiku je ostavila bez daha kad je u narančastom bikiniju izronila iz mora u filmu o Jamesu Bondu, 'Umri drugi dan'. Atraktivna Halle za vrijeme snimanja te prepoznatljive scene imala je 35 godina, a do danas se minimalno promijenila.

Jedan od trikova za postizanje vitke figure je kombiniranje raznovrsnih treninga. Njoj to nije problem jer trenira čak pet puta dnevno, a kad ima slobodnog vremena provodi ga s djecom. Kći Nahlu je Halle Berry dobila s bivšim partnerom, modelom Gabrielom Aubryjem s kojim je bila u vezi od 2005. do travnja 2010. godine. Kasnije te iste godine na setu filma 'Dark Tide' već je upoznala sada bvišeg supruga Olivera Martineza za kojeg se zaručila 2012. godine, a udala 2013. u Francuskoj. U braku su dobili sina Macea, a razveli su se 2015. godine.

PASADENA, CALIFORNIA - FEBRUARY 11: Halle Berry of the television show
Getty Images

Linker
18. travanj 2024 22:12