SVE ZA MALENU

Harper Seven Beckham proslavila šesti rođendan uz veliko iznenađenje

Njezini roditelji definitivno imaju kraljevski status u showbiz svijetu i nikoga nije previše začudilo što se malena Harper Seven druži s pravim princezama. Tako je na svoj šesti rođendan posjetila britansku kraljevsku palaču Buckingham i uživala s princezom Eugenie

Ponosna mama Victoria Backham, bivša spajsica i modna dizajnerica, opet se morala malo pohvaliti na društvenim mrežama, ta kako i ne bi kad se kod njih slavilo cijeli vikend - najprije u krugu šire obitelji, a potom su Harper ispunili veliku želju i priredili joj iznenađenje za pamćenje! Odjevenu poput princeze, odveli su je u Buckhinghamsku palaču na druženje s princezom Eugenie, kćerkom princa Andrewa, vojvode od Yorka i Sarah Ferguson, vojvotkinje od Yorka te unukom kraljice Elizabete II.

Malena se, odjevena poput princeze iz bajki, odnosno Else iz animinranog filma 'Snježno kraljevstvo', fotografirala ispred glasovite palače, a oboje, i mama Victoria i tata David brže-bolje sve su podijelili s pratiteljima obitelji na svojim Instagramima.

Mlađoj sestrici na simpatičan su način, javnom objavom fotografije na kojoj poziraju s nasmijanom mezimicom, čestitala i braća Romeo i Brooklyn.

Instagram


Instagram

Happy birthday to my little sister. Love you so much ❤

A post shared by bb (@brooklynbeckham) on

Linker
10. travanj 2024 12:11