Instagram
božić uz najmilije

Hauser odsvirao Tihu noć, Bojana i Modrić pozirali s obitelji...Brojne domaće zvijezde božićnim čestitkama pokazale su kako slave blagdane

Brojne hrvatske zvijezde na svojim društvenim mrežama čestitale su svojim pratiteljima i pokazali im kako oni provode jedan od mnogima omiljenih blagdana.

Uz lijepe želje i uz svoje najmilije, naša poznata lica iz svijeta glazbe, televizije, kazališta i javnog života kroz fotografije na društvenim mrežama su nas pustili u svoje domove i pokazali nam kako provode Božić. U ukrašenim domovima ili na Adventu u nekom od hrvatskih gradova, blagdanski duh prisutan je svuda, pa i na društvenim mrežama.

Trudna pjevačica Franka Batelić podijelila je slatku čestitku uz ljubimca Oscara te poručila svima - "Zaželimo želju, baš za ljude sve... I vjeruj da Božić ispunjava sne. Sretan Božić svima!". Osim Franke, u slatkom iščekivanju je i glumica Sementa Rajhard.

"Želimo Blagoslovljen Božić, puno ljubavi; zdravlja i predivnih trenutaka u zajednici. Želimo svima na svijetu krov nad glavom, pune trbuščiće i blagoslovljen životni put...Puse od nas troje", napisala je uz fotografiju na kojoj se uskladila sa zaručnikom Vanjom Brundulom.

Božićna čarolija: Zavirili smo u domove poznatih, evo kako su okitili božićna drvca

Neki su u slatkom iščekivanju, a neki slave prvi Božić u troje, poput glumice Nataše Janjić i supruga Nenada. Sa sinom Tonijem fotografirali su se uz okićenu jelku i svima poželjeli sretan Božić.

Lijepe želje za svoje Instagram pratitelje ima i glumica Bojana Gregorić Vejzović. Uz divnu obiteljsku fotku uz bor, napisala je - "Vrijeme ljubavi i mira svima uvijek i zauvijek! Sretan Božić dragi ljudi!"

Ogromnu jelku i prigodno uređeni dom na Instagramu je pokazao i nogmetaš Luka Modrić koji je pozirao s obitelji i pokazao božićnu idilu. "Sretan Božić od obitelji Modrić", poručio je.

Violončelist Stjepan Hauser pratiteljima je posvetio glazbenu čestitku i sve najbolje poželio uz pjesmu Tiha noć. "Tiha je noć na ovo magično badnje veče. Šaljem svima ovu razglednicu kako bi vam poželio sretan Božić", napisao je.

"Vjerujte svim svojim srcem u dobro i dobro će biti. Želim vam sretan Božić pun blagoslova.", u svečanoj haljini uz veliki okićeni bor poručila je obožavateljima pjevačica Severina.

Ova godina je bila dobra prema meni, zahvalna sam na tome. Nek’ smo mi “živi, zdravi i zajedno”, a sve drugo #odimidođimi Živjeli mi!", poručila je Tatjana Jurić s velikim osmijehom na licu.

Pjevački par Nika Turković i Matija Čvek za blagdane su se uputili prema Zadru i posjetili tamošnji adventski sajam. "Sretan Božić od nas i naša veza u jednoj slici", napisala je uz simpatičnu fotografiju i poslala svima lijepe želje.

"Najljepše je doba u godini! Svima vam želim predivan Badnjak i sretan Božić", poručila je blogerica Sonja Kovač uz fotografiju čarobnog božićnog drvca.

Linker
19. travanj 2024 08:16