Helena Minić Matanić i Dalibor Matanić
 Bruno Konjević / Hanza Media
stiže prinova

Helena Minić i Dalibor Matanić ponovno u slatkom iščekivanju: 'Presretni smo!'

Nakon kćeri Lole koja će ovog ljeta napuniti četiri godine, i sina Maxa, dvogodišnjaka, Helena Minić Matanić i Dalibor Matanić opet su u slatkom iščekivanju! Helena je trudna četiri mjeseca, a prinova stiže u prosincu !

Nema kraja sreći u obitelji glumice Helena Minić Matanić i njezinog supruga, filmskog i kazališnog redatelja Dalibora Matanića - ove zime njihovoj će se četveročlanoj obitelji pridružiti i peti član! Ovaj poznati domaći glumačko-redateljski par u braku je od 2014. godine, a kćer Lolu dobili su u kolovozu 2015. Nepune dvije godine kasnije, stigao je i sinčić Max, a sada opet primaju čestitke zbog prinove!

"Presretni smo! Dadi i meni se sve u životu jednostavno događa. Da mi je netko rekao da će mi se u četiri godine braka roditi troje djece rekla bih da je lud. Sve nam se događa bez plana i mi u tome uživamo.", rekla je Helena koja je sva u poslu. Naime, Matanići trenutno renoviraju stan, a djeca jedva čekaju more. U rujnu će Helena snimati i seriju "Novine", gdje glumi istraživačku novinarku, a iako će do tada imati trudnički trbuh snimat će tako da trbuh ne bude u fokusu.

Osim što su sretni roditelji i supružnici, Helena i Dalibor već niz godina surađuju i na poslovnom planu. Upravo su se tijekom zajedničkog projekta, rada na predstavi "Thelma&Louise", i zaljubili, ubrzo vjenčali i postali roditelji. I sin Max došao je nakon druge suradnje na predstavi i filmu "Egzorcizam".

Dalibor je nedavno u Rijeci završio snimanje treće sezone serije "Novine", a u nedavnom intervjuu za Gloriju rekao je kako su mu djeca potpuno promijenila život. "Klinci su mi život preokrenuli naglavačke, uništili mi ego te presložili prioritete. Sad mi ništa nije važnije od vremena provedenog s njima", rekao je ponosni otac i dodao da su ga kći i sin puno naučili neke vrlo važne stvari. "Da treba reagirati instinktivno i slušati svoje osjećaje. To sam i prije znao, ali sam uz Lolu i Maxa to ponovno osvijestio. Ovaj svijet je, naime, prema mom mišljenju, previše racionalan i utegnut", zaključio je Dalibor.

izlazak iz rodilista / Sv Duh  / Zagreb 13.06.2017. / foto: Maja Jurovic / Dalibor Matanic i Helena Minic i sin Max
Maja Jurović
Helena Minić Matanić i Dalibor Matanić u lipnju 2017. napuštaju rodilište sa sinom Maxom.

Linker
16. travanj 2024 15:32