instagram/hilaryduff
SRETNA VIJEST

Hilary Duff rodila djevojčicu, nadjenula joj čak tri imena

25. listopada poznata američka glumica Hilary Duff rodila je djevojčicu, a u njezinom malom svemiru nitko nije sretniji od nje i njezinog dečka.

Glumica Hilary Duff (31) sretnu je vijest podijelila putem svog Instagram profila. Sretna majka je otkrila da su za djevojčicu izabrali ime Banks Violet Bair. 'Ova malena je ukrala naša srca', napisala je glumica ispod fotografije na kojoj drži svoju princezu u naručju s dečkom Matthewom Komom kojeg su također ponijele emocije.'Rodila se prekrasna kći, mlađa sestra i najbolja prijateljica za život. Na desetom oblaku smo i ne možemo biti zahvalniji', napisao je.

Zvijezda serije 'Younger' u drugoj je trudnoći bila puno opuštenija, a izgledom se nije opterećivala.

'Kad sam 2012. godine rodila sina Lucu, bila sam frustrirana svojom postporođajnom težinom i svojim izgledom. Nisam se dugo opustila, ali budući da je dijete tražilo svu pozornost, moj um se polako navikavao na to da smijem izgledati manje besprijekorno', rekla je glumica koja je odrasla pred očima američke javnosti. Iz propalog braka s bivšim suprugom ima šestogodišnjeg sina Lucu, a sada je van sebe od sreće što joj je opet stigla roda.

Linker
23. travanj 2024 22:09