svi je žele

Hit komad inspiriran kultnom serijom: Ova H&M-ova suknja rasprodala se u trenu

  • 12.09.2018. u 19:20

  • Autor:
    • Dina Plevnik Hajduk

sprousehart.brasil/instagram
Prošle godine serija Twin Peaks vratila se s novim epizodama, a ove je godine poslužila kao inspiracija za jesensko/zimsku kolekciju poznatog high street brenda, u kojoj se nalazi nova modna zvijezda - plisirana suknja u neočekivanom spoju boja.

Kultna serija Twin Peaks Davida Lyncha, koja je jezivim i bizarnim prizorima života u malom američkom gradiću oduševljavala publiku devedesetih, našla se u funkciji retro modne oaze koja je poslužila kao inspiracija za stvaranje H&M-ove jesensko/zimske kolekcije Studio.

Press foto
 

Debele vunene veste, traperice s visoko podvrnutim nogavicama, karirana haljina s puf rukavima, pamučni kaput s dvostrukim kopčanjem i košulja od trapera odvažni su komadi iz ove kolekcije kojima su se pridružila i dva ženstvena komada, koja su u trenu postala hit.

 

Riječ je o senzualnoj slip haljini boje fuksije, i još popularnijoj plisiranoj suknji na kojoj se crvena boja pretapa u ružičastu.

 

"U kolekciji se miješaju damski komadi s klasičnim komadima muške garderobe, kako bi se stvorio moderan look s nostalgičnom notom pedesetih godina prošlog stoljeća", napomenuli su glasnogovornici poznatog brenda prilikom nedavnog puštanja ove kolekcije u prodaju.

 

Crveno-ružičaste suknje 'dočeple' su se samo najsretnije dame, a brojna poznata i manje poznata lica s Instagrama, uključujući i Hrvaticu Sonju Kovač, požurila su pokazati kako se taj hit komad uklapa u njihovu garderobu.

 

Kad je prije tjedan dana izašla u prodaju, djevojek i žene diljem svijeta navalile su upravo na taj glamurozan komad pa ne čudi što je u online dućanu kraj predivne suknje stoji natpis - rasprodano!

Mrvicu manje popularna, ali jednako atraktivna slip haljina također se rasprodala, dok se crveno-ružičaste naušnice u obliku slomljenog srca još uvijek mogu kupiti, po cijeni od 24,99 eura.

Press foto
 

Press foto
 

Tagovi