Xavier Collin/IPA/Splash News
ZGODNA NASLJEDNICA

Hoće li švedska ljepotica zasjeniti Angelinu Jolie u novom ‘Tomb Raideru’?

Režiju nastavka kultnog filmskog hita potpisuje Norvežanin Roar Uthaug, a ulogu seksepilne i neustrašive Lare Croft preuzela je dobitnica Oscara Alicia Vikander.

Od posljednjeg filma "Tomb Raider" prošlo je punih 15 godina, a prekrasna Angelina Jolie mnogima je jedina i neponovljiva Lara Croft. Ipak, njezinu je ulogu sad preuzela mlada švedska glumica Alicia Vikander, a u tek objavljenom traileru gledatelji ju imaju priliku vidjeti u kratkoj akciji.

A post shared by Lara Croft (@laracroft.jolie) on

Vikander tako trči šumom te vadi luk i strijelu, a za očekivati je kako će se, baš kao i u proteklom filmu, Lara naći u raznim nepredvidljivim i opasnim situacijama. Radnja novog filma bazira se na priči 21-godišnje glavne junakinje koja hrabro napušta svoj londonski studentski život te odlazi na obalu japanskog otoka. Avantura kreće kad junakinja kreće u potragu za grobom svog oca koji je posljednji put viđen prije sedam godina.

Švedska glumica svjetsku je slavu stekla ulogom u filmu "Dankinja" iz 2014., godine, za koju je i primila nagradu Oscar za najbolju žensku sporednu ulogu. Uz 28-godišnju Šveđanku, u nadolazećem Tomb Raideru pojavljuju se i Dominic West, Walton Goggins i Daniel Wu, a premijera filma najavljena je za 18. ožujak iduće godine.

Linker
20. travanj 2024 15:56