Splash
nova ljubav kate hudson

Holivudska glumica Kate Hudson ponovno ljubi glazbenika!

Iako se o njihovoj romansi šuška već mjesecima, holivdska glumica i njezin novi dečko Danny Fujikawa tek su sinoć potvrdili da su u vezi. Zajedno su se pojavili na premijeri filma 'Snached' u Los Angelesu na kojoj je glumica blistala - što zahvaljujući fantastičnim svjetlucavim hlačama, a što širokom osmijehu na licu.

Kako se radi o filmu u kojem uz komičarku Amy Schumer glumi i glumičina majka Goldie Hawn, te da je na premijeri bio i njezin očuh Kurt Russell, očito je da je Danny Fujikawa već upoznat s ostatkom obitelji.

Splash

S obzirom na to da oduvijek 'pada' na glazbenike (bila je u braku s Chrisom Robinsonom, frontmenom grupe The Black Crowes te zaručena za Matta Bellamyja, frontmena benda Muse), nije niti čudo da je ponovno odabrala rockera. Njezin novi odabranik osnivač je produkcijske kuće Lightwave Records te gitarst benda The Delta Mirror. Već su krenule i glasine o zarukama, međutim, glumica i glazbenik su ih čvrsto opovrgnuli. Za sad, se, izjavili su, samo vrlo dobro zabavljaju i uživaju u vremenu koje provode zajedno.

Linker
16. travanj 2024 08:25