John Travolta, siječanj 2017
 Profimedia, TEMP Sipa Press
ZAR I ON?

Holivudski maser: 'John Travolta me dirao, uznemiravao i napastvovao'

U posljednje vrijeme na površinu gotovo svakodnevno izlaze dugo skrivane holivudske tajne o seksualnom uznemiravanju i zlostavljanju. Posljednja u nizu zaprepastila je sve – glumac John Travolta optužen je da je još davne 2000. godine zlostavljao tada 21-godišnjeg mladića.

Američki mediji došli su u posjed prijave zaposlenika jednog kalifornijskog hotela, a u kojoj stoji da je John Travolta došao na masažu te neprestano za vrijeme tretmana sa svoje stražnjice uklanjao ručnik kojim je bio prekriven. Uz to, maseru je govorio da mu je privlačan te da ga uzbuđuje, a u konačnici ga je nagovorio i da zajedno odu u saunu. Tamo mu je pak pričao o svojim seksualnim gay maštarijama i nudio maseru svoja “maserska znanja”. U trenutku kad je mladić legao, slavni ga je glumac počeo dirati po genitalijama. Maser je, navodno, tek tada shvatio da je ponašanje slavnog glumca otišlo predaleko te ga je prijavio lokalnoj policiji, no u vrijeme kad su policajci stigli, Travolta je već napustio hotel te je slučaj s vremenom pao u zaborav. Kad bi bio upitan o tome, slavni je glumac navodno sve optužbe odbijao, a njegov je odvjetnički tim tvrdio da je slučaj fiktivan.

28 January 2017 - Hollywood, California - John Travolta. 2017 G'Day Black Tie Gala held at The Dolby Theater. Photo Credit: Birdie Thompson/AdMedia//ADMEDIA_adm_2017GDayUSALAGala_BT_011/Credit:Birdie Thompson/SIPA/1701291014, Image: 313545426, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Sipa Press
Profimedia, TEMP Sipa Press
John Travolta, siječanj 2017

Glumca je prije pet godina tužio još jedan maser, koji je u svojoj tužbi naveo da ga je Travolta dirao po genitalijama i nudio seks. I taj je slučaj, baš kao i prethodni, u potpunosti zataškan, odnosno, glumac nikad nije procesuiran.

Uz priče o zlostavljanju, oko slavnog i moćnog glumca Johna Travolte već godinama kruže glasine da je homoseksualac, no svoju seksualnu orijentaciju navodno nikad nije želio otkriti zbog scijentološke crkve čiji je istaknuti član, a koja je izrazito homofobna. U holivudskim kuloarima čak se priča da mu je i sama crkva izabrala Kelly Preston za suprugu te da je njihov brak paravan.

January 8, 2017 - Los Angeles, California, United States - January 8th 2017 - Los Angeles California USA - Actor  JOHN TRAVOLTA, Actress KELLY PRESTON     at the  74th Golden Globe Awards - Arrivals  held at the Beverly Hilton Hotel, Los Angeles  CA, Image: 310597425, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Zuma Press - Archives
Profimedia, Zuma Press - Archives
Kelly Preston i John Travolta, siječanj 2017

John Travolta (63) i Kelly Preston (54) vjenčali su se 1991. godine, a 2009. godine pretrpjeli su veliku tragediju – njihov tada 16-godišnji sin Jett preminuo od posljedica udarca glavom o kadu nakon napadaja. Bio je autističan, a u djetinjstvu je patio od Kawasakijeva sindroma, rijetke autoimune bolesti. Uz Jetta, John i Kelly imaju još dvoje djece – 16-godišnju kći Ellen Bleu i 6-godišnjeg sina Benjamina.

Linker
14. travanj 2024 13:58