Dražen Čuček i Jelena Veljača / Press Foto
Dražen Čuček i Jelena Veljača / Press Foto

"Opet On"

Hrvatski power couple: Jelena Veljača i Dražen Čuček u kazalište privukli brojne celebrityje

Za premijeru predstave, Jelena je odjenula elegantnu kombinaciju širokih crvenih hlača i nježno ružičastog blejzera od satena

Kazalište Komedija sinoć je bilo puno poznatih lica, koja su pohrlila pogledati predstavu "Opet On" s Draženom Čučekom u glavnoj ulozi, koji je na krilima velikog glumačkog ansambla Komedije maestralno interpretirao ulogu najvećeg zločinca u svjetskoj povijesti.

Dražen Čuček / Press Foto
 

Satirična predstava Opet on, nastala je prema bestselleru njemačkog autora Timura Vermesa,  a autorski tim predvođen je redateljem Markom Juragom i dramaturginjom Jelenom Veljačom.

Jelena Veljača / Press Foto
 

O predstavi

Može li danas na internetu baš svatko postati zvijezda i koliko je površno današnje društvo, goruća su pitanja suvremenog svijeta kojima se bavi ova komedija prepoznavanja.

Mobiteli, prijenosna računala, internet i email su samo neke stvari koje su dočekale i iznenadile Hitlera koji se nakon 1945. probudio u suvremenoj Njemačkoj, a bez obzira na omraženost ovog povijesnog lika, čini se da su mu televizija i društveni kanali ponovno vratili popularnost. Nakon svakog novog pojavljivanja u medijima gdje svojim žustrim i kontroverznim govorima pokušava spasiti Njemačku, Hileru je strelovito rastao broj lajkova i pregleda na kanalu Youtube što ga vraća i na političku scenu, a jednako brzo je i Dražen Čuček, odličnom glumom i interpretacijom, osvojio srca publike u prepunom Kazalištu Komedija.

Ostale uloge igrali su Ana Magud, Sanja Marin, Ronald Žlabur, Davor Svedružić, Igor Mešin, Fabijan Pavao Medvešek, Filip Juričić, Goran Malus, Mirela Brekalo Popović, Ivan Magud, Adnan Prohić, Vini Jurčić, Dajana Čuljak, Ivan Čuić, Jasna Bilušić, Zlatko Ožbolt i Nera Stipičević.

Press foto
 

Tko je sve stigao na premijeru?

Svečanu premijeru svojim su dolaskom uveličale i brojne osobe iz društvenog života Hrvatske poput Ecije Ojdanić, Danijele Trbović, Željke Ogreste i Dubravka Merlića, Milane Runjić Vuković, Nikoline Pišek Ristović i Borisa Banovića, Mare Bratoš i Nikše Kušelja, Sandre Bagarić, Zvončice Vučković, Danijele Pintarić, Nine Kaić Madić, Marije Borić, Ivice Zadre, Slavka Jurage, Saše Bunete, Senke i Davora Meštrovića, Ane VučaK Veljače i Ivana Veljače, Ane Miščević, Marjane Filipović Grčić te brojnih drugih. 

Press foto
 

Danijela Pintarić / Press foto
 

Danijela Trbović / Press foto
 

Filip Juričić s djevojkom Nikom / Press foto
 

Ecija Ojdanić s kćeri / Press foto

Ana Miščević i Marjana Filipović Grčić / Press foto
 

Mara Bratoš i Nikša Kušelj / Press foto
 

Marija Borić / Press foto
 

 

Slavko Juraga / Press foto
Krešimir Bainić i Marko Juraga / Press foto
 

Jasna Palić Picukarić / Press foto
 

Željka Ogresta i Dubravko Merlić / Press foto