Bruno Konjević / CROPIX
Obiteljska sreća

Hrvoje Kečkeš o prvim danima očinstva: 'Zaljubljen sam u svoju Mišu'

Budimo realni, glumac Hrvoje Kečkeš proživljava najsretnije obiteljske trenutke u svom obiteljskom gnijezdu. Prošlo je šest mjeseci otkako je u njegov život ušetala malena Miša koja mu je do srži promijenila život.

43-godišnji zagrebački kazališni, televizijski i filmski glumac Hrvoje Kečkeš pravi je tata od formata. U studenom prošle godine postao je otac djevojčice Miše koja je stigla kao kruna njiegove 20-godišnje ljubavi sa suprugom Vedranom.

'Zaljubio sam se u Mišu na prvi pogled, apsolutno. Svaki slobodni trenutak smo s njom i predivno nam je. Svaki dan nam je drugačiji. Prekrasno je promatrati taj napredak iz dana u dan. Naočigled naša malena beba napreduje i svaki dan nas iznenađuje. Čuo sam te priče od svježih roditelja koji tako pričaju o svojoj djeci, ali sve je drugačije kad to sam doživiš s vlastitim djetetom.', priča nam glumac na kojem podočnjacima nema ni traga.

Zagreb, 050615.
Kerempuh, Ilica 31.
Otvorenje Dana Satire u Kerempuhu i premjera predstave Ko ziv ko mrtav.
Na fotografiji:Hrvoje Keckes i supruga Vedrana.
Foto: Livio Andrijic / CROPIX
Livio Andrijić/ CROPIX
Hrvoje Kečkeš i supruga Vedrana
Zagreb, 050615.
Kerempuh, Ilica 31.
Otvorenje Dana Satire u Kerempuhu i premjera predstave Ko ziv ko mrtav.
Na fotografiji:Hrvoje Keckes i supruga Vedrana.
Foto: Livio Andrijic / CROPIX
Livio Andrijić/CROPIX
Nerazdvojni supružnici

'Imamo za sada nevjerojatnu sreću oko spavanja. Znamo Mišu uzeti u zagrljaj i reći joj: 'Hvala'. Znam da roditelji imaju i drugačija iskustva i možda ne bi trebali ovo čitati da ih dodatno ne razjarim, ali mi nekako otpočetka s Mišom spavamo po osam ili devet sati u komadu. Kad odlazim raditi na radio, ona svaki puta još duboko spava', dodaje glumac koji ističe kako je mama u ovom trenutku ipak najvažnija figura, a naglašava kako su njihovi bračni temelji čvršći nego ikada, te da u njihovim bračnim vodama vlada prava bonaca.

'Supruga i ja čvrsti smo kao i uvijek. Osim što nam je Miša donijela dodatnu radost, veselje i zrelost'. S obzirom na to da popularni glumac sa suprugom Vedranom ima besprijekornu vezu od 1998. i čvrsti brak koji su sklopili u svibnju 2004., Kečkeš ima najbolji ljubavni savjet: 'Ne slušajte tuđe savjete!'

Zagreb, 091015.
Glumac Hrvoje Keckes za Slobodnu Dalmaciju.
Foto: Bruno Konjevic / CROPIX
Bruno Konjević/CROPIX
Kečkeš

S dolaskom prinove u obitelj stigla je na red i njegova nova linija koja je rezultat novog načina života. Tijekom dvije godine smršavio je deset kilograma bez posebnog truda i golemog napora.


Zagreb, 130916. 
Hrvoje Keckes, glumac kazalista Kerempuh, govori o svojim navijackim danima.
Foto: Neja Markicevic / CROPIX
Neja Markičević/CROPIX
Hrvoje Kečkeš u top formi

'Radili smo na jednoj predstavi koja je zahtijevala veću fizičku aktivnost i u tom trenutku sam shvatio da su se kilogrami krenuli topiti sami od sebe, pa sam samo dodatno nagazio na tom kursu. Vježba mi je otad postala rutina i stvorio sam tu naviku, pa je posljedica toga i gubitak kilograma. I dalje se toga pridržavam zato što mi je gušt vježbati, a manje je to zbog fizičkog izgleda, jer u 43. godini, fizički izgled nije baš najvažnija stvar na svijetu. Kako živimo blizu savskog nasipa bilo mi je glupo samo promatrati ljude kako trče. U jednom trenutku sam morao i ja izaći i obuti tenisice. S vremenom mi je to postala radost. Ne radim neke velike relacije, ali u kombinaciji s vježbom pokazalo se to kao pun pogodak. Tradicionalno igram i nogomet i pokušavam se što više kretati. Uvijek se držim svojih četiri kilometara, i to mi je sasvim dovoljno. Naučio sam da je u vježbi najvažniji kontinuitet. Bitno je da radite one stvari koje vam odgovaraju i ne da se pretjerano ne patite u procesu', dodaje glumac koji je 2009. završio na odvikavanju od alkohola.

Nakon toga hrabro je progovorio o svojoj borbi s ovisnosti koju je pobijedio uz podršku kolega i obitelji, a iz te borbe kaže izvukao je mnoge životne lekcije. Nedavno je imao premijeru predstave 'Samoubojice' u Satiričkom kazalištu Kerempuh, a za ljeto će nakon što uskoro završi kazališna sezona s obitelji otići na tradicionalni obiteljski odmor na Pag gdje su godinama stacionirani, gdje će se opušteno brčkati uz svoje omiljene djevojke, a tome se kaže iznimno veseli.

otvorenje 39. Dana satire i premijera 'Ko ziv, 'ko mrtav / Kerempuh / Zagreb 05.06.2015. / foto: Davor Matota / Hrvoje Keckes i supruga Vedrana
Davor Matota

Linker
30. ožujak 2024 12:43