Privatna arhiva
Slatko iščekivanje

Hrvoje Rupčić s drugom suprugom čeka dijete: 'Toliko me toga čeka da ne znam odakle bih krenuo'

S obzirom na sve što će se u bliskoj budućnosti dogoditi u životu našeg poznatog glazbenika, izgleda da će ovo biti njegova godina za pamćenje... Samo za magazin Gloria otkriva velike vijesti!

- Ovo mi je sigurno jedna od najplodnijih godina. Čeka me toliko lijepih događaja i obljetnica da ne znam odakle bih krenuo - rekao je za magazin Gloria glazbenik Hrvoje Rupčić potvrdivši prvo najvažniju vijest - da s drugom suprugom Ivanom Kujundžić Rupčić krajem ljeta očekuje prvo dijete.

Hrvoje je već iskusni tata jer iz braka s pjevačicom Kristinom Tinom Kresnik ima sinove Nou (22) i Jakova (15).

Osim toga, 2. ožujka će proslaviti 50. rođendan, a dvadesetak dana kasnije njegovu bendu Cubismo nakon desetogodišnje diskografske stanke izlazi CD ‘Samo ljubav’.

Privatni album

Ove godine obilježava i 25 godina od osnutka Cubisma s kojima svira pola života, a slavljenički koncert s jazz orkestrom HRT-a planiraju 25. travnja u zagrebačkoj Tvornici. Glazbenik, inače stalni član orkestra kazališta Komedija, priprema i drugu putopisnu knjigu, ‘Perzijski dnevnici’, o avanturama s dvomjesečnog putovanja motorom po Iranu i Perziji. Na tom mu je 2018. suputnica bila današnja supruga Ivana, modna kreatorica i fotografkinja, s kojom se vjenčao 29. srpnja prošle godine na Biokovu.


I ne propustite - samo uz novi broj Glorije, koji je na kioscima od četvrtka 20. veljače, potražite i nezaobilazni accessorize - gumice od pliša.

Linker
22. travanj 2024 21:11