Krasnodar Peršun / HRT
'NOVI CENTAR SVIJETA'

HTV-ova voditeljica i novinarka postala majka: ‘Četiri kile čiste ljubavi’

Iako je bio velika beba, što je mami itekako otežalo porod, sve je palo u zaborav kada je u ruke primila sinčića Antonija, pohvalila nam se HTV-ovka Nikolina Devčić

Čestitke kolega i obitelji ne prestaju stizati novinarki i voditeljici Vijesti i HTV-ove emisije ‘Studio 4’ otkako je na svijet donijela svoje prvo dijete. Nikolina Devčić sina kojem su ona i suprug Filip dali ime Antonio, rodila je u Vinogradskoj bolnici 13. prosinca, a pohvalila se i na Facebooku. ‘Četiri kile čiste ljubavi, moj novi centar svijeta!’ stoji uz fotografiju tek rođenog djeteta koje je ovaj par koji je u vezi deset godina duže vrijeme željno čekao. Sada su njihove želje ispunjene, a avantura tek počinje.

Privatni album

'Još uvijek nisam svjesna da je taj prekrasni čupavac naš i ne mogu ga prestati gledati. Porod je bio malo teži jer je velika beba, ali sve je palo u zaborav kad smo se uvjerili da je sve u redu. Uzbuđeni tata je cijelo vrijeme bio s nama pa smo sve lakše preživjeli', rekla nam je Nikolina koja je u poslijepodnevnim satima stigla doma.

/ Privatni album

33-godišnja novinarka nakon završenog Fakulteta političkih znanosti karijeru je počela graditi kao novinarka, a potom i urednica na Radio Sljemenu, ali televizijskom poslu nije mogla odoljeti. Danas uspješno pliva društveno-političkim temama koje će ipak sljedećih godinu dana zamijeniti dječjim pjesmicama i uspavankama.

Linker
20. travanj 2024 22:43