Instagram
Dani u kojima slavi

'Hurem' se bori sama: Otkako ju je partner ostavio trudnu, kćer Lara joj je najveća utjeha

Zvijezda megapopularne turske serije 'Sulejman Veličanstveni', Meryem Uzerli, koja je utjelovila sultaniju Hurem, kćer odgaja sama i sa svojim obožavateljima rado podijeli svaki važan događaj iz privatnog života.

Meryem Uzerli vraški se potrudila ne bi li njezina kćerkica Lara imala najljepši 4. rođendan, dan koji će zauvijek pamtiti. Na nedjeljno jutro su se mama i kćer jednako odjenule, u crne suknjice od tila i svilene vinski crvene košulje. U kosi su imale goleme crvene mašne te su se uspješno uklopile u Disney svijet - u posjet je Lari, naime, tijekom rođendana došla i Minnie, glavom i bradom. Kuću su ukrasile mnoštvom balona.

Turska je glumica iznimno vezana uz kćer jer je tijekom trudnoće prolazila kroz privatnu dramu zbog koje je bila i u teškoj depresiji, te se morala liječiti. Upravo je njezino teško zdravstveno stanje bilo razlog zbog kojeg je napustila snimanje serije 'Sulejman Veličanstveni'. Tada je iz Turske otišla u rodni Berlin na liječenje. Sve je krenulo nizbrdo kad joj je njezin tadašnji partner, 17 godina stariji biznismen Can Ates, trudnoj rekao da ne želi dijete s njom jer se on već ostvario kao otac. Naime, iza sebe je imao dvoje djece i više dugih veza te je rekao da će im dijete 'sve pokvariti'.

Ona je ipak odlučila roditi, no ništa nije moglo spasiti njihov odnos, osobito nakon što su ga ubrzo počeli povezivati s drugim ženama. Proteklih četiri godine Meryem Uzerli donijele su ispunjenje i sreću uz kćerkicu, a nekoliko neuspješnih veza u kojima je bila i iz kojih je izašla nisu je više pokolebale.

Instagram

Instagram

Linker
18. travanj 2024 16:32