Princ William i Kate
 SplashNews.com
zajedno rastu

I Kate i William imaju krize: 'Kate mi je pomogla da uvidim taj problem'

Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea u travnju ove godine proslavili su sedmu godišnju braka - a u bračnim vodama osim sreće, zajednički su prevladali i neke neizbježne krize.

Princ William otvorio je dušu prilikom ostvarenja njegove želje, a to je da medicinski radnici imaju adekvatnu psihološku pomoć. Član kraljevske obitelji koji je drugi na redu za britanski tron priznao je da je u vrijeme kada je bio vozač helikoptera hitne pomoći bio pod konstantnim stresom.

'Znao sam posao nositi doma i to je utjecalo na moju obitelj. Nisam to ni shvaćao ozbiljno. No, kad gledaš nesreće i patnju cijeli dan, nije lako, kreneš razmišljati da je svijet samo takav', rekao je princ dok je pričao s ljudima koji dugo godina rade u službi hitne pomoći.



'Nosite s takvim stresom svaki dan, vidite očaj, tugu, ozlijede, to je stvarno teško', rekao je princ koji je nakon što je otišao iz hitne službe 2017., odlučio osnovati fond za pomoć medicinskim zaposlenicima. Njegova supruga mu je pomogla, kaže, da osvijesti koliko je bio pod stresom i da probleme nosi doma, a onda se u inicijativu uključio se i princ Harry. Njih troje su otvoreno pričali koliko je važno brinuti o mentalnom zdravlju. 'Kate je zapravo ta koja je shvatila da imamo isti fokus - pomoći ljudima da osvijeste problem i brinu se o mentalnom zdravlju', rekao je William naglasivši kako nije sramotno potražiti psihološku pomoć.

VICTORIA- BC- CANADA- 28th Sept-2016 Prince William, the Duke of Cambridge and Princess Catherine, the Duchess of Cambridge take their children Prince George and Princess Charlotte to a children's party in the grounds of Government House, Victoria, on their tour of Canada
POOL Photo supplied by Ian Jones
No Uk Sales for 28 days, Image: 301489553, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Allpix Press
Profimedia, Allpix Press
Na službenom putovanju u Kanadu 2016. godine


July 15, 2018 - London, United Kingdom - The mens singles finals in the royal box on the 13th day of the Wimbledon Tennis Championships 2018 held at the All England Lawn Tennis and Croquet Club. (Credit Image: ? Ray Tang via ZUMA Press)

Pictured: Catherine,Duchess of Cambridge,Prince William and Duke of Cambridge
Ref: SPL5010143 150718 NON-EXCLUSIVE
Picture by: SplashNews.com

Splash News and Pictures
Los Angeles: 310-821-2666
New York: 212-619-2666
London: 0207 644 7656
Milan: +39 02 4399 8577
Sydney: +61 02 9240 7700
photodesk@splashnews.com

World Rights, No Argentina Rights, No Belgium Rights, No China Rights, No Czechia Rights, No Finland Rights, No Hungary Rights, No Japan Rights, No Mexico Rights, No Netherlands Rights, No Norway Rights, No Peru Rights, No Portugal Rights, No Slovenia Rights, No Sweden Rights, No Switzerland Rights, No Taiwan Rights
SplashNews.com

Linker
20. travanj 2024 05:49