Yaya i Ripper na špici
 Neja Markičević/ CROPIX
Potpora do neba

I nakon 17 godina braka ovako Ripper govori o svojoj supruzi Yayi

Sudbonosno 'da' Jadranka Bastaić-Yaya i Dubravko Ivaniš-Ripper izrekli su 2001. godine pred stotinjak uzvanika, a njihov zajednički staž govori da su ovi glazbenici odličan spoj.

'Imam stvarno fenomenalnu suprugu. To ću uvijek i svugdje reći. Stvarno se jako dobro slažemo. Ukusi su nam vrlo slični. Ma fućkaš sve to. Mi zapravo stvarno stalno dobro surađujemo. Moja supruga nije samo pjevačica nego je i dizajnerica, slikarica i ilustratorica. Stalno je koristim za svoj bend. Baš danas sam je zagnjavio s novim web siteom i majicama pa smo i zakasnili na promociju. Kod nas je to konstantno tako i to je nama i normalno', rekao je frontmen grupe Pips, Chips i Videoclips Dubravko Ivaniš - Ripper.

U bračnim vodama Yaya i Ripper međusobno si bezuvjetno daju podršku, pa ne čudi što će na skorašnjem koncertu grupe Jinx u Domu Sportova 4. svibnja gdje slave 20 godina postojanja, gostovati Dubravko i njegov slavni bend.

'Pjevat ću, ako se to može nazvati pjevanjem, pjesmu 'Na zub su me uzeli mama', dodao je Ripper.

Najpoznatiji domaće rock-estrade Jadranka Bastaić-Yaya i Dubravko Ivaniš-Ripper vjenčali su se 2001. u Zagrebu nakon jednogodišnje veze u crkvi svetoga Franje Ksaverskog, pred stotinjak članova obitelji, prijatelja i suradnika. Iako nisu često na društvenim događanjima nedavno su obiteljski uživali u koncertu švedske grupe The Cardigans u zagrebačkoj Laubi, gdje im se pridružila i kćerka Lucija (14) koja je izrasla u pravu mladu damu.

Zagreb, 251117.
Prilaz baruna Filipovica 23a.
U prepunoj Laubi u sklopu Yammatovg 3 odrzava se koncert svedske grupe Cardigans.
Na fotografiji: Lucija i Dubravko Ivanis Ripper.
Foto: Darko Tomas / CROPIX
Darko Tomas/CROPIX

Linker
14. travanj 2024 09:58