razuzdani po klubovima

I nama je teško povjerovati da je Kate Middleton ovo nosila u izlasku prije 10 godina!

Prince William and Kate Middleton
**FILE PICTURES** Prince William and Kate Middleton leaving Bouji's nightclub, London, Britain - 04 Oct 2007
Dear Agent, we have recently obtained these images from a supplier of Prince William and Kate Middleton in 2007, please retain for for your files for future use
Regards
Matt, Image: 236726896, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Rex Features
Profimedia, TEMP Rex Features
Vojvotkinja i vojvoda od Cambridgea danas su ozbiljni supružnici i roditelji troje djece i već smo gotovo zaboravili da su prije deset godina bili mladi par koji je bezbrižno tulumario po noćnim klubovima.

Iako Princ Harry i Meghan Markle već mjesecima kradu pozornost svjetske javnosti, mnogima su Kate i William i dalje najdraži kraljevski par. Da nisu bili ni ozbiljni ni uštogljeni u vrijeme kad su tek počeli izlaziti, govore fotografije s početka njihove veze. 

U početcima veze par se susretao s problemima, a sve se zakompliciralo 2006. godine kada je veza počela pucati. William je tada krenuo u vojsku, a Kate je, kao i mladi princ, često voljela partyjati po klubovima. Veza na daljinu nije funkcionirala pa je par 2007. godine prekinuo i tada se činilo kao da od kraljevske bajke koju poznajemo danas neće biti ništa.

William je flertao s drugim ženama što se Kate nikako nije svidjelo, a pritisak paparazza također je napravio svoje. Kasnije se doznalo da je Kate nakon prekida bila u vezi s Henryjem Ropnerom, bogatim nasljednikom i Williamovim kolegom iz fakultetskih dana, dok je princ prije Kate bio s Henryjevom bivšom djevojkom.

Ljubavna zavrzlama se razriješila početkom 2008. godine  kada su se Kate i William pomirili, a dvije godine nakon toga došla je i obavijest o njihovim zarukama. 'Bili smo mladi i na fakultetu, još smo se uvijek tražili', izjavio je tada William kratko komentirajući njihovo teško razdoblje u vezi. 'Tada sam se osjećala grozno, ali to me učinilo snažnijom osobom', nadodala je vojvotkinja.

Vezu su okrunili brakom 2011. godine, a dani tulumarenja sada su iza njih.  No, javnost i danas zabavljaju njihove fotografije razuzdanih izlazaka i stajlinga kojima se vjerojatno i sama Kate danas smije.

Prince William's girlfriend Kate Middleton at the Day-Glo MIdnight Roller Disco at Ranaissance Rooms London, England - 17.09.2008, Image: 27175763, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, ZT Images
Profimedia, ZT Images

Bezbrižni dani Kate Middleton 2008. godine, dolazak na Day-Glo MIdnight Roller Disco